Cytuj:
2002-08-18 23:40, Yerpen napisał:
Autorzy afery mb zapomnieli o jednym... ze po to sie wymysla sposob, aby znalezc na niego antysposob, no ale ba, jak ktos wali jeden, dwa, max 3 takie same czary stojac w miejscu, nie myslac ze przydaloby sie je czyms wzmocniz ( jak chociazby specjalnie powiekszenie wojowi dexa, by obrazenie od mb bylo jeszcze wieksze ) no to nie ma co sie dziwic, ze sie baty dostaje...
I wlasnie o to chodzi to mag powinien myslec a nie ze woj taktyki bitewne obmysla (to nie napoleon jak mowil ktos inny).
A skoro mam juz nie wymyslac jak jest w realu o jesli w realu lucznik zabija jednym ciosem podobnie jak mag to czemu lucznikowi obnizyliscie dmg a mag ma silny zostac ?(nie wiem czy juz mu odnizyliscie bo mag i tak i tak mnie zabija
)
Co do wrestla to od kiedy w czasach sredniowiecza lub w jakiej kolwiek bajce/fimie fantastycznym bylo cos takiego jak wrestling/zapasy????
Mialem jeszcze (bardzo) duzo do powiedzenia, ale przez te wasze biadolenie (no nie ktorzy madrze gadali np: garf, i dla tych osob browiec
) juz polowe zapomnialem a nie mam ochoty czytac jeszcze raz 7 stron i pisac wywodow ktore potem i tak ktos skrytykuje (bo ja wiem lepiej)...