Kassei
|
Napisane: 24 maja 2009, 13:54 |
Vercin napisał(a): Kassei napisał(a): Vercin napisał(a): Licze ze ktos zrobi kiedys mmorpga na w swiecie srodziemia na najwyzszym poziomie a nie na "nienajgorszym". ALe w sumie gralem tylko w bete i powiem ze ciagnie mnie zeby sprobowac lotro. Nie ma potrzeby robienia nowego mmo, bo Lotro trzyma moim zdaniem bardzo wysoki poziom (słabe animacje i efekty cząsteczkowe raczej nie dyskwalifikują tej gry jako dobrego tytułu). ŻADEN fan Śródziemia nie poczuje się zawiedziony grą, bo klimat lore jest oddany doskonale. Problem lotro, iż nie stało się prawdziwym hitem, leży nie w jego wykonaniu ale gdzie indziej... Gdzie dokładnie to nie chce mi się analizować, ale paradoksalnie to, że lotro nie stało się marketingowych mega hitem, wyszło mu na korzyść, bo brak dużego napływu przypadkowych osób, dał taki skutek, iż gra turbine dorobiła się jednego z najlepszych community w grach mmo. Moze masz racje zwlaszcza z tym community bo wiem z doswiadczenia co sie dzieje z community kiedy gra staje sie masowa. Ja sie wlasni strasznie czulem zawiedziony silnikiem gry, animacja itp ale jak mowie to byla beta i chyab czas dac lotro druga szanse:P Wiesz, graficznie lotro cudem nie jest, mi akurat się bardzo podoba, ale to sugestywna ocena. Choć - tak jak tu wspominamy - animacja odstaje od obecnych standardów, to gra nadrabia to gdzie indziej. Naprawdę zanim skreśli się ten tytuł, to warto zobaczyć całą grę i miejsca takie jak np. Rivendell, Moria, czy Lothorien