Tak sobie czytam ten temat od niechcenia, nie udzielałem się bo mnie nic nie dotyczyło (albo zostało powiedziane za mnie), ale teraz specjalnie się zarejestrowałem, bo aż mnie ze śmiechu skręca jak czytam Twą "relację" z siegów
Cytuj:
Najciezsza klasa po ich stronie to BS.
Tak, a Ci conq, strażnicy i Rangerzy to mi się przyśnili.
Cytuj:
mimo posilkow ze strony QPO , Polanie, Deja Vu nie dalo rady
Fakt, mimo posiłków ze strony QPO (całe 6 osób) DV, Polanie i HEADHUNTERS (których nie wiem czemu pominąłeś) nie dali rady.
Cytuj:
doszly mnie sluchy jakoby kilku BS'ow rosjan cheatowalo - nie spadala im stamina - a biegali. Sprawa trafila do GMa. Od razu powiem ze oni akurat nie cheatowali i moge jedynie pochwalic skladjacych petycje i ich inteligencje
Znasz tych Rosjan, czy jesteś z Funcomu/Bogiem, że wszystko wiesz?
To raz, a dwa, podejrzanych sytuacji było więcej, spostrzeżonych przez co najmniej kilka/naście osób (wspomnę choćby sprint demo na hide, mocarne crity za 6(!), czy ciągłe "cel oparł się działaniu zaklęcia" na najsilniejszych spellach)
Cytuj:
Wczoraj Warcry od 11 do 3 nad ranem rajdem przejal 2 rezzy w keszacie. Zazarta walka z ruskimi zaowocowala wygrana tak ze niedobitki rajdu ruskich zwiewaly potem w poplochu. Imen swiadkiem
Dodam ze sily byly wyrownane pod wzgledem liczebnym- rajd na rajd.
Szukam tu związku z siegem i cholercia znaleźć nie mogę
Na zakończenie się zapytam, dlaczego nie wspomniałeś o zjechaniu Twierdzy na drugim siegu do ok. 75% oraz spaleniu paru budynków, a także dlaczego nic nie mówisz o wypięciu się na atak przez QPO na 5 minut przed startem? Jak się rezygnuje, to można łaskawie zawiadomić chociaż tą godzinę przed? (drugi siege 42vs48)