no ale co z tego?
Mój PC-et też ma każdą część innego producenta do tego sam go składałem i co?
Rynek matryc LCD już taki jest, nic na to nie poradzisz, są 3-4 miejsca na świecie, gdzie się w tym specjalizują i tyle. Więc nie wiem czy to taki plus, że plasmę można zrobić prawie chałupniczo
Kabraxis, jakiś poddenerwowany dzisiaj jesteś i nie doczytałeś do końca.
Warto przypomnieć, że nie jest to pierwszy producent, który zdecydował się na taki krok. "
Faktem jest, że technologia plasm się kończy, ale nie masz się co martwić, z twoim tempem podchodzenia do sprawy, pewnie jako 60-letni pierdziel będziesz się rozkoszował nieziemską jakością obrazu na swojej 40-letniej plasmie podczas gdy reszta świata będzie się wpatrywać w niesamowicie chujowe OLEDy, SLEDy i inne badziewia które w tym czasie zdobędą rynek
Bylem w sklepie oyciec owszem, ale zaden pan mi nic nie pokazywał, owszem obraz z TV naziemnej był identycznie chujowy na plasmie i na LCD i tyle. Zobaczyłem to co chciałem i tyle. W sumie to dla mnie nieważne, bo TV kupiłem ze 3 miesiące temu a w tym tygodniu po raz pierwszy do niego podpiąłem antenę TV (rotfl).
TV kupiłem przez neta w amazon.co.uk i wybrałem go w sumie na chybił/trafił. Nie muszę mieć najnowszego i najwspanialszego z modeli by potem sobie z nim robić fotki i wrzucać na nasza-klasę. Za 3 lata pewnie i tak kupię coś na LED-ach. Za stary jestem, nie chce mi się czytać porównań, recenzji i całego stosu marketingowego bełkotu tylko po to by potem obejrzeć film czy pograć na konsoli
po prostu mnie śmieszą posty, a mój TV ma czerń o 0.3% lepszą od twojego i dlatego plasma rox, lcd chujnia. Ludzie, za 3 lata wszyscy będą kupować LEDy, za 6 cholera wie co, za 10 pewnie wejdzie TV 3d. Po co się kłócić o głupie 0.3% czerni i przepłacać tysiące złotych, za coś czego i tak gołym okiem nie widać?