Cytuj:
2002-08-20 23:16, Karanira napisał:
Mi juz nie chodzi o zmiany (chcecie grac w pseudo Ultime, wasza sprawa). Widziales ta walke? To byla parodia. Nie wiem kto gral magiem, ale chyba mial zly dzien.
A moze my zagramy? To nie byl zly dzien, tak to wyglada wlasnie
Cytuj:
bloob czemu tamci magowei nei robili comba z Mind Blasta
Na nox nie wiem, a na tej wlace to dlatego ze byl zajety leczeniem deadly poison i mial w dodatku mnie na plecach....
ps: co do tej jaskini i walki zrobionymi postaciami... hmm ja nie mialem zadnego skilla nie osiagalnego, wrecz nie mialem zadnego trudnego, bo resista tu najtrudniej robic, ja mialem skille ktore kazdy moze w 2 dni do gma wymakrowac, taka jest prawda...
To wyznaczcie tych dwoch, woja i maga, polecam na woja eldorna hmm i volo ?
Maga nie wiem ale przykladowo vanderhugh sie nie nadaje
tzn wiecie, wpadlem wczoraj na sekunde a tam 4 redow... hmm moja postac 66 magery a oni tam po 90 gm eval itd
Takze redow (TYCH redow:) ) nie bierzcie bo walka bedzie znowu smieszna
ps2: a co do pseudo ultimy to wlasnie u nas na serwerze sie robi, bo ta NIE pseudo jest na osi, staralem sie z tego co mielismy troszke uksztaltowac ale niestety sie nie da bo nazywasz to wtedy pseudo ultima :/ Trzeba orginowi powiedziec zeby zrobil prawdziwa bo ta taka jakas nie tego, nie ultimowata jest
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: bloob dnia 2002-08-21 08:58 ]</font>