A wiec pojedziemy od poczatku:
1. Uncharted 2 - Ladnie, berdzo ladnie, szybko, efektownie. Tylko skrypt po skrypcie niestety - to widzialem. Ale jak najbardziej na plus.
2. MAG - hmmm.. bez szalu. 256 graczy robi wrazenie ale to trzeba przetestowac bo moze byc srednio grywalne.
3. PSP GO - FAIL na maxa. Stara konsolka z nowa cena - w dodatku brzydsza. I ciagle Sony uporczywie usiluje mi wmowic ze na PRZENOSNEJ konsoli ktora ma mi zapewnic polgodzinna rozrywke podczas jazdy autobusem potrzebuje "malych" wersji "Duzych" gier. NIE. Dlatego DS sie tak dorze sprzedaje - dlatego Nowe GTA na DSa jest ega failem sprzedazy i dlatego najlepsza gra na PSP jest Patapon. FAIL
4. AGENT - Fajnie bo od Rackstar, ale nic nie pokazali, zadnej daty premiery, nic. Jak to Sony.
5. FFXIII - nic nowego. Czekalem na FF Versus - kolejny raz niedoczekalem sie.
5. AC 2 - To jest pewniak i bedzie fajny. Ale to total Multiplatform.
6. FF XIV Online - Fajnie ze bedzie. Oczywiscie nie wiadomo kiedy. 2010 - akurat... MMO... a kiedy bety i inne pierdoly? No wai. No i w sumie niezly tupet zapowiadac czesc 14ta przed wypuszczeniem 13tej. Zreszta szalu na widowni nie bylo.
7. MODNation Racing - Jako ze lubie LPB to na plus. Ale ze nie lubie Mario KArt to na minus. Daliby LBP2 a nie takie pierdoly.
8. GT5 - Render na odpierdol sie. N/C.
9. God Of War 3 - Zajebiste. Koniec. Kropka. DRUGI fajny exclusive pokazany dzis.
6. Last Guardian - MOze byc fajne - jednak jak to sony nas przyzwyczailo wiemy o grze mnostwo.
10. I na koniec PSDILDO. Tu powiedzmy ze remis z MS choc mnie jako technologicznego freak'a
bardziej jara full motion capture i voice recognition niz kopia wii motion.
Tak wiec drogi marku... gdzie ty widzisz kleske MS'a ? BO ja nie widze... Ja widze 2 exy i jak zwykle niepokazane to co chcialem zobaczyc.
BTW. Przestan pisac jakbys glosil prawdy objawione bo nie masz monopolu na prawde i szcerze mowiac jak kolejny raz piszesz "ze gry na PS3 sa lepsze niz na X'a bez JAKICHKOLWIEK argumentow to juz mi sie smiac chce. I ze Sony polozylo kogokolwiek na lopatki a jesli chcesz ta pisac to kurwa wymysl choc jedno podwojnie zlozone zdanie zeby to uzasadnic.