Dzięki! ^^
No proszę, Ator, Ty się na wszystkim znasz. Pogadajmy o BRD.
Bartelius napisał(a):
Niniejszym stales sie naszym niewolniczym BRDem
i gratz ^^
Chociaz nie wiem dlaczego ultimate?
Yigit i Sha'ir wciaz sa lepsze do Tp burn Merit party pull
Pewnie tak. Te 5-7% mniejsze casting time może robić jakąś różnicę (marduk ma 5%). Tylko że tak naprawdę niewielką. Może dobrze inne body ubrać żeby nie mieć problemu z zbyt wysokim macc i spokojnie resist pull na colbirach.
Ale ja już i tak skończyłem meritować, więc dla mnie to żaden argument.
Bartelius napisał(a):
Minstrel Coat jest lepszy do buffow
Tylko dla march żeby podbić o 0.05%. Na resztę songów w miarę łatwo cap zrobić. Przerzucać macra i zapychać inv dla ~0.05%? Szkoda zachodu.
Bartelius napisał(a):
To body jest ultimate na hnm szczegolnie z /whm bo ma i refrsh i najwyzszy chr(potrzebny do debuffow moba takich jak elegy) i najwyzszy mnd (do stoneskin) oraz fast cast 5% ktory pomaga szybko castnac paralyna, poisona czy inny -a z /whm no i pomaga z predkoscia wrzucania sobie stoneskin.
WHM to jedyny słuszny sub dla barda. Nie widziałeś?
To body jest najlepsze wszędzie gdzie się /whm chodzi. A /nin to tylko meripo praktycznie. Więc tak naprawdę najmniej znacząca sprawa. Tam i goly brd spelni swoje zadanie mając resist na wszystkim i szybko pullując /nin. Dobry skład i tak szybciej byje moby niż są w stanie respawn zrobić.
Teraz tylko mp wyżyłować do granic możliwości bez straty accurancy i support ze mnie idealny - buff, debuff, heal.