Witam ponownie
Dziękuję Wam wszystkim za dobre słowo... ok, ok - może brzmi to pompatycznie ale przyznam, że Wasza reakcja sprawiła mi dużą przyjemność.
Zgodnie z deklaracją podaję linka do wersji źródłowej logo:
http://discordia.pl/~rnacid/cc_logo.rar
W archiwum jest plik .psd z warstwami. Są tam też wersje nie-kolorowane jeśli ktoś się będzie chciał pobawić/ pozmieniać coś.
Niniejszym oddaję to całkowicie w Wasze ręce i zrzekam się wszelkich możliwych korzyści majątkowych wynikających z mojego autorstwa. Jakkolwiek pozostawiam sobie prawa autorskie i możliwość umieszczenia logo w swoim portfolio
@zet / Targaryen / mrynar / Duszek / Huckster
- dziękuję Wam bardzo, mam nadzieję, że jeśli zdecydujecie się go używać, będzie Wam służyć dobrze.
@ Shinji
- ztcw Chory nadal gra/ grywa w FFXI tak samo jak Ozi (znów powiem, że to przecież ja jestem winien tej sytuacji
Co do mnie... dużo się zmieniło - nowa firma, inne miasto, brak dostępu do Netu poza pracą... Nie wiem jeszcze jak to będzie wyglądało ale przyznam, że tęskno mi ostatnio do grania w FF. Pocieszam się, że do premiery FFXIV jeszcze sporo czasu i dzięki temu mam moment żeby wszystko przemyśleć. Jeśli nadal będę mieszkał tu, gdzie jestem 'samotnie' to możliwe, że się nie opanuję i znów będę grał
@ krzyk
- ...Ty już wiesz co...
pozdrawiam