Zerg napisał(a):
Mozecie sie nie zgadzac z moim zdaniem, jednak wasz problem polega na tzw. BRAKU.
Poprzez definicje BRAKU rozumiem ze jesli gra oferuje cos z czego wy nie mozecie skorzystac to cwaniactwem kunktatorstwem nazywacie korzystanie z tego. Przy czym wasza dyplomacja leży.....
Brakuje wam ludzi, brakuje pomyslu na dzien dzisiejszy stad te proba zamaskowania brakow poprzez personalny atak na mnie.
Jak sam powinienes zauwazyć, nikt z WarCry poza Toba nie wypowiada sie tu na forum. Tak samo powinieneś zauważyć, że nikt nie ma pretenscji że wykorzystujecie tzw. mechenike gry a jedynie mamy zastrzeżenia do pobudek, które Wami/Toba kieują przy tym. Jak sam niejednokrotnie przyznałeś, Twoja dyplomacja w znacznym stopniu opiera się na umieszczaniu "szpiona" i podsłuchiwaniu innych.
Jesli to nazywasz dyplomacją, to z całym szacunkiem...
Zerg napisał(a):
Zaloze sie ze jesli mielibyscie mury T1 i Advaite na plecach itp. to zrobilibyscie wszystko zeby postawic chociaz mury T2. Bo z T1 to wlasnie mozna sobie reka w nocniku grzebac.
To już jest hipokryzja wyższych lotów, Advaita będzie atakować każdego, bo chłopcy się nudzą, nie maja jak do tej pory, godnego przeciwnika i czy to będziecie Wy, HH, QPO, czy jakakolwiek inna gildia, to wcześniej (raczej) czy później będzie miała Advaite na karku.
Zerg napisał(a):
...zwłaszcza Ty Peccavi mniej osobiscie podchodzil do sprawy. chyba nikt od nas nie zrobil Ci nic zlego. Nie ma tez sensu mowic o mnie bo to nic nie wnosi do rzeczy. Jesli ci cos nie pasuje zapraszam na nasze ventrilo adres chyba znasz. Chetnie wyslucham co Ci sie nie podoba w moim zachowaniu.
Wybacz, ale nie pozostawiasz wyboru, w jaki sposób prowadzisz WarCry to Twoja i pozostałych gildiowuczów sprawa, ja juz nie mam tu nic do gadania. Przed odejsciem powiedziałem co mi sie nie podoba. Stwierdziłem jedynie, że trudno mi pogodzic Shonn'a, którego znam z rozmów na vt s Zerq'em, który tu pisze - to tyle.
Zerg napisał(a):
Szanuje Cie jestes sympatycznym czlowiekiem, niemniej masz pewna zla ceche o ktorej chyba dobrze wiemy obaj, a o ktorej nie bede sie tu rozwodzil przez szacunek do ciebie.
Miło mi, że mnie szanujesz i jestem sympatycznym człowiekiem, nie wim jednak co masz na myśli. To że zmieniam gildie często? No i co z tego, szukam optymalnego rozwiązania dla siebie. Przyszedłem do WarCry głównie z jednego powodu, a mianowicie z takiego, ze znajomi z serwera PvE wstąpili właśnie do WarCry. Niestety, z rożnych przyczyn przestali grać i nie widziałem powodów aby na silę uczestniczyć w projekcie, który nie spełnia moich oczekiwań. Byłem w HH zanim wstąpiłem do WarCry, znam tu ludzi (większość) i stąd moja decyzja.
Zerg napisał(a):
.
Cytuj:
Co do Polan, nie istotne czy byli, czy też nie, fakt jest taki, że ani WC, ani QPO samodzielnie nie są wstanie obronić się przed nami
To zdanie jest mocno na wyrost ale ciesze sie ze macie takie plany, roznorodnosc na serverze to podstawa. Nie chcialbym cytowac pewnych ludzi i podawac przyklady ale.... jakze blisko wam teraz do C9...
nie mam zielonego pojęcia o czym piszesz, nie mniej jednak, to QPO jest najwierniejszym sojusznikiem C9 i
abarotna
Podsumowując: niech każdy robi swoje. Transfer z serwera PvE jak i zapewne transfer Rosjan zmienią wiele i te nasze słowne utarczki staną się nic nie znaczącym epizodem.