Saw666 napisał(a):
i wlasnie o to chodzi...jak miales same epaksy na sobie to czules ze cos w tej grze osiagnales, a teraz ?? item to item w dupie reszta , leca wszedzie i za nic jak patrze na swojego locka czasami ,,,az nie chce go lvlowac czasami wejde do SW ,a najsmieszniejsze jest to ze 80%nie wie nawet co to za itemy...i skad leca
http://armory.wow-europe.com/character- ... &n=Arragon
Nie no full tier w classica bez enchantow to jest cos
Cos czuje ze farmiles ta postacia niedawno itemki a 61 lvl wbiles wlasnie za exp robiac classicowe raidy. No chyba ze bieganie bez enchantow to norma
Z drugiej strony ja naprawde nie wiem co wy macie za problem z ubraniem sie. Ja wbilem 80lvl shamanem 3 dni temu i juz latam w gearze z ktorym moge spokojnie zaczynac robic uldu 10m a niedlugo 25m. Kwestai dobrego ubrania sie jest teraz tak banalnie latwa ze naprawde ulatwianie jej jeszcze bardzije musi byc dla kompletnych idiotow. Srlsy 3 tyg porobisz insty naxx os 10 i 25m i 1-2 bossy w uldu 10m i juz mam dobry gear.
Poza tym jesli pokazesz gildii ze znasz sie na swojej postaci jak i na grze to nawet w gearze z heroikow cie wezma i dogearuja we wlasnym zakresie - bo na tym wlasnie polega gildia. Mysli sie o grupie a nie o sobie. Potrzeba danej klasy, znajdujesz DOBREGO gracza w crapach, ubierasz go z reszta gildii i gitara.
A co do naxxa 25m w blue crapach. Ludzie prosza o link achiva EPIC a jednak jesli z nimi porozmawiam linkne moje blue itemy z heroicow full wygemowane i wyencahntowane to na 99% mnie biora. No ale coz, jesli widze debila ktory nawet epicow nie raczy sobie wygemowac, wyenchantowac to juz nie moj problem ze nikt go nigdzie nie chce. Pokaz ze dbasz o postac jak kolwiek marnie ubrana by ona byla a zostaniesz zauwazyony