Edziu pedziu już pędzę z odpowiedzią na Twoje jakże płaczliwe pytania! xD
Jeśli chodzi o moj lvl PvP to strażnik może nie jest najłatwiejsza postacia do prowadzenia, niemniej jednak w duelach potrafi sobie dobrze poradzic. Straznikiem gram od poczatku polskiego serwa wiec w jakis sposob go ogarniam. Zapytaj np Yoko ktory obecnie jest w HH że podczas duelków kilkukrotnie go z "one-shoot'o-owałem" a gra nekrusem i przeciez ma o wiele lepsze staty niz ja. Wspomne też że 1 lvl PvP miałem juz dawno temu, o ile pamietam to w okolicach 40 normalnego lvl. to dużo czasu aby zdobyc sporo expa. Zaznacze tu także że nie biegam jak leming tracac fragi i nabijajac sobie w statystygach zgony. Owszem kilka razy zdazyło mi sie podłożyc dla kolegi i dac mu troche expa po czym on zrobił to samo dla mnie. Nie bede sie przed tym bronił. Z tym że pamietaj ze na 2gi lvl PvP trzeba 28 000 expa a z tych moich ustawek zyskałem moze 1 może 1,5 tyś. Pragnę też zaznaczyć że nie mam boostowanej postaci i znam swoje skille a pojedynkow z klasami ktore mnie rozjezdzaja poprostu unikam. To zwyczajnie wystarcza do tego by wbic lvl PvP.
Może HH przestało sie farmic a może nie-zwyczajnie nie mam informacji. Pewien jestem jednak że od poczatku 2 eagles HH nie gra czysto. wielokrotnie sie o tym przekonałem. A dla Twojej informacji (i wszystkich innych zainteresowanych) za WarCry nie odpowiadam ale jako że jestem w Q.P.O. to powiem Ci że robimy ustawki na rożnych krainach. Z tym że toczymy duele! to chyb anie jest zabronione? a może się mylę...jesli tak to mnie wyprowadzcie z błędu:)
"minister propagand"-lol:D dobre dobre:D Swoją drogą Edziu jak Ty się chowasz w BRC to gratuluje:) Tam się nie chodzi po to żeby się schować tylko żeby zdobyć epiki:) Ciekawe czy kiedykolwiek tam byłes....
Eddekkk napisał(a):
Dawniej myślałem że to QPO czy WarCry to spoko gildia, bo jako tako nie biło polaków gdzie popadnie - kilka tygodni temu to był najważniejszy problem serwera. Teraz myślę wręcz przeciwnie
No to wyjasnij na czym sobie załużyły te dwie gildie(a właściwie to powoli jedna) aby w Twoich oczach tak stracić?
Pozdrawiam ewrybady! lub jak kto woli "pozdławiam Wasz Ciule"
P.S. Give me more DRAMA, more DRAMA in this conversation!!!