Helou. Na poczatek szybkie wyjasnienie - TAK WIEM ze free serwery wow'a ssa i sa gorsze od "globala", wiem ze jestem zlodziejem i menda a Blizzard robi tak wspaniala robote ze warto mu placic 60 dych za miesiac. - jesli chcesz mi to powiedziec to sobie odpusc.
Szukam dobrego serwera do WoW z nastepujacymi parametrami:
1. BLIZZLIKE - mile widziene zwiekszone ratio ale MAX x5, potem jest juz za szybko.
2. Patch 3.1.3 - czyli najnowszy. Ewentualnie jakikolwiek - jak bedzie dobry serwer to zdowndraduje sobie.
3. Dzialajacy (przynajmniej w miare) Northrend.
4. Dzialajace wszystkie albo wiekszosc instancji (jak beda oskryptowane to wielki plus).
5. Dzialajace BG - Areny mnie nie interesuja.
6. Donate i inne badziewie mnie nie interesuje choc przydaloby sie zeby nie bylo uber itemz za donate.
7. Ogolnie zeby bylo troche ludzi i w miare malo bugow.
8. Dobre pingi - choc tu akurat mam lepiej na privach niz na official (do priv servera US z 2,5k+ online mam latency 40-60ms, podczas gdy do EU off servera mam 100+ ZAWSZE).
).
Mimo ze chce Blizzlike nie musi byc 100% jakies udogododnienia gamaplayowe mile widziane, ewentualnie custom content (byle nie przegiety i w miare normalny), eventy, itd.....
Ogolnie chce sobie lajtowo [pozwiedzac swiat, poczytac questy i lore, odwiedzic Northrend, itd.... Nie zalezy mi na instant levelach, free T6 i innych funserverowych rzeczach, niestety takich serwerow jest najwiecej.
Do tej pory gralem tutaj
http://www.neverendless-wow.com/ i jestem zadowolony, tylko ze rate jest za duze (x15-20). )
Pytam tu bo WoW jest najpopularniejsza gra na forum i pewnie wiele osob gra lub gralo na privach. Ewentualnie dawajcie po prostu linki do serwerow na ktorych gracie/graliscie.
Posprawdzam sobie.
THX za pomoc i prosze nie flamowac w tym temacie - chcecie sie klocic zalozcie sobie swoj.