Cytuj:
To ty aby "odtestować" grę rozumiesz, obczajenie całego contentu i granie ze znajomymi ? Kek?
Nie wiem czy przeczytales, ale wyraznie napisalem, ze nie lubie expic, czemu mialbym grac powiedzmy do tego 25 lvl'u, bo dopiero wtedy sie zabawa zaczyna przez Abyss jak nie chcialbym gry potem tam kontynuowac?
Ja wiem, ze niektorym nie przeszkadza expienie dzien i noc, ale mnie to cholernie nudzi i drazni, a chce sobie w Aion pograc jako w odchamiacz od EVE.
Cytuj:
To ja się pytam co to jest?:
+ quote Kassei'a - wybacz, ze nie bede jeszcze go dodawal
A znalazles w tym fragmencie odpowiedz na moje pytanie? Bo ja nie ..., zreszta czytalem ten post, ale on nie mowi mi ile zajmuje expienie! + tam glownie opisywane sa questy, ktorych jak juz pisalem, nie trawie.
Cytuj:
Na resztę pytań jest odpowiedź na jednej z najbardziej popularnych stron o grach w Polsce: gram.pl ---->
http://www.gram.pl/art_9wvhHu2_Aion_The ... zenia.htmlFaktycznie dobrze szukasz
Część twoich pytań wyjaśniają te 2 posty, szukanie ich zajęło mi minutę. Wiesz, nie żebyś robił coś złego zadając pytania na forum, bo części ono od tego jest, ale na przyszłość upewnij się, czy pytania które zadałeś lub podobne nie padły na forum i nie zadawaj pytań na temat pirackich serwerów bo to nie to forum.
Hmm nie czytalem tego preview z gram.pl, ale teraz nadrobilem zaleglosc i znalazlem odpowiedz na 2 pytania z moich 10... No faktycznie zle szukalem, przeciez wszystko tam jest! Nie ma nic o expieniu, nie ma nic o przedmiotach, nie ma nic o riftach, czy cenach za teleporty, za to napisali o markecie i o tym, ze nie mozna bic swoich na abyss - no rzeczywiscie sukces.
Czy to co napisalem wystarczy bys sie 'odjebal'?