No, no Xaero nam sie zbulwersowal. Hmm... Zacznijmy zatem odpoczatku:
boze Psyche jelop to ty jestes ty myszlisz ze ty jestes pepek swiata i mozesz wszystko
Wszystko ta napewno nie, za pepek swiata tez sie nieuwzam, ale spoko chooj mnie boli co sobie w tym malym lebku ubzdurales...
a ja wiem jaka jest roznica miedzy"moze" a "morze" a nawet jakbym nie wiedzial to co?
No wspaniale jednak nie jestes, az tak glupi jak myslalem z poczatku
Psyche jest lama bo raz se go zabilem w grze to on od razu zaczyna mi jechac na ircu ze ja laama itd
Tak, tutaj nalezy sprostowac, iz zabiles mnie nie 1 a 3 lub 4(dokladnie nie pamietam), przyczym pierwszy byl w twoim mniemaniu aktem zemsty za to, iz bezczelnie pozwalam sobie banowac i kickowac ciebie z irca w dodatku bez przyczyny(no comment, kto widzial jak Xaero zachowuje sie na kanale ten wie o co chodzi) natomiast pozostale fachowo nazywane sa reskillem(tak zwane zabijanie dopiero co wskrzeszonego gracza), poczym zabiles mojego konia i zlootowales ze wszystkiego nawet zbroi marnej jakosci, no nic, kiedys ci sie tam odwdziecze. Mniejsza o to...
on jest lama bo jest nie przezwyczajony ze ktos go zabija bo mysli ze on wielki maczo ja go tego oducze;p
No, tego kto jest lama to chyba niebedziemy juz rozpatrywac. Zainteresowanych odsylam kilka linijek w gore. Jesli zas chodzi o to "oduczanie", to reskillowanie mnie, jest marna metoda a w najblizszym czasie inne juz ci niestety nie pozostana...