Kole0 napisał(a):
Ale wy ludzie farmazony piszecie. Az zal dupe sciska ze 90% community to ludzie ktorzy sie ciesza ze wszystko bedzie latwiej. Kazdy wasz kontrargument to - w koncu bedzie latwiej, bedzie szybciej, bedzie pezproblemowo.
Czy wy naprawde w grze nie dostrzegacie ryzalizacji i wyzwania?
Sami zwolennicy wszelkich ulatwien. A ja sie pytam, po co ci gra w ktorej jest wszystko dla wszystkich?
Najlepiej poczekajcie sobie az dodadza ostatni instance raidowy, kupcie postac ubrana w best in slot gear z wlasnie takiej instancji i miejcie radoche, ale ludziom ktorzy oczekuja od gry przedeswszystkim wyzwania dajcie spokoj.
Ciekawi mnie tylko kiedy do waszych madrych glowek dotrze swiadomosc, ze jestescie ofiarami marketingu blizza i nie potraficie tego dostrzec.
anyways +1 dla tych ktorzy sa na NIE na wszystkie 'innowacyjne' rozwiazania Blizzarda - czy gracie w ta gre czy nie, podnosi mnie to na duchu ze gdzies tam sobie istnieja ludzie ktorzy sa ponad to.
Nie szukam wyzwan typu "aby zagrac ze znajomymi porzuc swoja postac ktora masz od pierwszego dnia istnienia wow eu i zacznij levelowac ta sama/inna klase na innym serwerze w inneuj frakcji" To ma byc ciekawe wyzwanie? Z kim bede rywalizowal levelujac po raz nty? Jest mnostwo osob majacych znajomych ktorzy graja na innym serwerze czy dodatkowo w przeciwnej frkacji a na obecnym nie maja juz za bardzo co robic. i blizz pomysll szkoda zeby konczyli z gra(i placeniem nam abonamentu) skoro mozemy dac im mozliwosc dalszej gry i zabawy na naszych serwerach (i przy okazji nic na tym nie stracimy a wrecz zarobimy) Faktycznie skandal i wogole psuje to radosc z gry takim masta pro skillorem jak ty .
Nie mozesz zasnac i moczysz sie w nocy na mysl ze ktos tam bedzie mogl zagrac tam gdzie akurat ma ochote nie tracac kilku lat wlozonych w postac. Nic oprocz tej mozliwosci nie zyskuje dodatkowego ale i tak zal ci z jakiegos powodu dupe sciska?