Ziben napisał(a):
ano już są zbuntowani, którzy jeszcze miesiąc temu wychwalali MO, a teraz piszą jakie to będzie niedorobione gówno za 70 euro.
btw.
dlaczego kurwa amerykańce mają taniej? dlaczego oni zawsze mają lepiej ?!
Szczerze ?
Sądziłem że 50€ za inne mmorpg na PC to jest zawrotna cena. Co więcej, za DD, a nie boxa. Ale 75€ za pudełko MO i to jeszcze nie LE ?
btw. nie zauważyłem by zainteresowani MO na poważnie nagle pisali o niedorobionym szicie.
ad. btw: zapomniałeś o vacie
A dodatkowo dolek jest zeta tańszy niż €. Wstrzymam się do czasu aż europejczycy potwierdzą że udało im się kupić DD za $.
Mnie się nie spieszy, czekałem rok, poczekam jeszcze pół, zwłaszcza przy takich cenach. Zważywszy jeszcze na to, że w wakacje waluta zazwyczaj tanieje.
Lufanga napisał(a):
aczkolwiek failowy skoro nie sprzedali jeszcze 1000 kopii
hmm...999FLB kopii rozeszło się w kilka godzin.
Prawie wszystkie zaj***i amerykanie <_<
Ci to zawsze rozkradną wszystkie europejskie dobra ^^
Lufanga napisał(a):
no ale to jest tez oczywiste ze teraz Ci co kupuja to kupuja dostep do bety
i w takim tez celu wydaja gre teraz ktora ma wyjsc w Q4 - chca naciagnac ludzi na troche szmalu
co zreszta tez sygnalem cwaniactwa ale kto chce to sobie kupi
zreszta czym wytlumaczyc ze najpierw dali zwykle (drozsze) boxy z opcja wczesniejszego dostepu do bety
jak chuj zeruja na glodzie "mmo narkomanow"
Jedno ale co do kupna bety. Za preorder bulisz od ręki i nie ma żadnych zwrotów. Także beta za 75€ byłaby tylko dla niespełna rozumu graczy (w sumie żaden gracz nie jest normalny).
Ale prawdę rzekłeś, nikt nie zmusza do zakupu. Ceny fakt, kosmiczne, ale jak popyt > podaż, to i ceny dupne
Lufanga napisał(a):
serio sa na gieldzie? - jestem pod wrazeniem
ale nie takie kanty robili
http://www.aktietorget.se/QuotesInstrum ... 0002149369
o jakich kantach mówisz ? :>
Bo słyszałem o 2, tylko nie pomnę już tytułów gier.