kikas napisał(a):
k4czy napisał(a):
53smurf napisał(a):
jako ze przez 3 semestr mialem marketing to wiem ze nikt by nie wystawil po takich kosztach produktu bo to by im sie nie oplacalo, firma musi zarabiac przynosic zyski a nie tylko minimalne
Widze ze nam sie nowy Bill Gates narodzil
kolega tylko napisal jego doswiadczenie w danym temacie, które uwiarygodniłoby jego wypowiedz na ten temat, a tu jakis sarkastyczny kretyn zawsze sie znajdzie
Kretyna to proponuje poszukaj sobie w swojej rodzinie.
Idac dalej tematem chcialem raczej sprowadzic kolege na ziemie z racji tego gdyz sam skonczylem ZiM i prowadze firme w ktorej zatrudniam ponad 60 osob.Firma prosperuje b.dobrze od lat jestesmy laureatami nagrody Gazele Biznesu dla najlepiej rozwiajajacych sie firm w kraju ( to nie po to zeby sie chwalic ale udowodnic moja widze w temacie).
Musze stwierdzi ze studia moze nawet nie w 5% przydaly mi sie do rozwoju swojej dzialnosci, stad chce powiedziec ze kolega majac 3 lata marketingu na swoich studiach dysponuje mniejsza wiedza niz kierownik mojego magazynu, to tyle.
A ty kolego jak masz jakies osobiste problemy, to proponuje isc powisiec na trzepaku przed blokiem...