1) skil strasznie ale to strasznie wolno rosnie
Nietylko wolno ale nawet niezabardzo jest na czym cwiczyc z tego co wiem to ejst 1 spawn szalonych ostardow 2 spawny koszmarow kilka spawnow ostardow jak ja ternowalem to co chwile raecale i skakaknie z miejsca na miejsce :/
2) stworzenia ktore mozna oswoic sa bardzo slabe i mi prosze niemowic ze smok to maczo to jest taka ciotka ze az glowa boli
Heh.. ciota to malo powiedziane :/ na smoki to sobie woje albo magowie w pojedynke chodza. Smok powinien byc troche potezniejszy zeby sei na smoka wyprawy robilo a nie ....
3) jest zamalo gatunkow smokow na SC bylo ich 6 a tu 3
ta jekies great wrmy acient wyrmy
4) tamer niemoze wyzyc z tamingu poniewaz oswojone przez siebie zwierzeta moze sprzedac malej ilosci graczy na SoA ktore posiadaja odpowiedni poziom Animal Lore (czasami i taming ) a vendorzy kupuja je za grosze (jesli mnie pamiec niemyli to smok zostal sprzedany u vendora za 600pg)
Tez mysalalem ze zarobie na tym fortuna na poczatku na regi i wogole ale jak sprzedalem konia po 80gp to ... :/ koszmara sprzedalem za 500gp neida sie przekazywac ostardow i tych lepszych koni zwyklym graczom wiec zostaje tylko wykozystanie tego skilla dla wlasnych potrzeb.
5) zwierzeta bardzo szybko uciekaja jesli w ciagu nocy nie nakarmi sie swojego smoka rano juz ciebie zabije ( nieraz tak prawie padlem ) zdazalo mi sie ze smok uciekl mi po 5h od ostatniego posilku
Akurat z tym niemam problemu
6 ) dobra rzecza jest to ze mozna kontrolowac smoka niemajac jeszcze skila aby go oswoic narazie jedyny plus ale i minus jak smok ci ucieknia a niemasz odpowiedniego skila niemozesz go spowrotem oswoic
To chyba sie wiaze z pewnym bugiem po osfojeniu zwierzeta zaniza sie wymagany skill po wejsciu na konia typu nightmar i jednorozec zanizaja sie ich statystyki przed wejsciema na nie jest nadludzko silny a po wejsciu jest silny jak tytan tak bylo moze jzu to naprawiono niesprawdzalem
7 ) dlaczego nieda sie oswoic duzego weza i przerazajacego pajaka
Wkoncu to tez zwierzeta :>