visilis85 napisał(a):
Viracept napisał(a):
A tu coś dla młodszych użytkowników naszego pięknego forum :
http://h.imagehost.org/0473/MOboobs.jpgV.
ogrish.org
coldzik napisał(a):
a co ja z Royal Legion jestem?
@syfilis czy jak mu tam
Jak pisalem wyzej. Jak Ci sprawia przyjemnosc marszczenie do chmurek, to przeciez ja Ci tego nie bronie.
czasem marszcze "do", problem w tym ze troche wysoko :/
coldzik napisał(a):
Sa gry od ktorych wymagam, aby klimat tworzyly i sa gry, w ktore sie gra nie po to by podziwiac jak motylek napierdala swoimi skrzydelkami na tle proceduralnie generowanych chmur. Jestem ciekawy ile razy bedziesz spogladal na to niebo podczas grania, albo ile razy, ktos Ci przypierdoli w dekiel, gdy Ty bedziesz sie czochral na widok trawy...
Rozumiem ze gra z dobrym PVP NIE MOZE miec dobrej grafiki. Ty jej to prawo odbierasz, kk.
Poza tym nie zawsze sie napierdzielasz, tylko mase czasu spedzasz w miejscach bezpiecznych, na rozmowie, craftingu etc. Wtedy nie zaszkodzi ladny widoczek.
Zeby walka wygladala dobrze to musi sie toczyc na jednokolorwej teksturze bez jakichkolwiek obiektow w poblizu?
Zreszta oprawa jest wazna, co bys nie wymyslil.
a gdziez ja to napisalem, ze nie moze byc ladnej grafiki w grze pvp? Rozumiem, ze dopisywanie sobie slow, ktorych ktos nie wypowiedzial jest ostatnio w modzie, ale bez przesadyzmu...
Napisalem, ze to schodzi na dalszy plan podczas gry i nie widze narazie zadnych powodow, do tego by sie podniecac tymi screenami. Stwierdzilem, ze sa zbedne takie elementy jak proceduralne chmurki (bo chyba sa takie, skoro wszyscy sie spuszczaja na ich widok?), bo moga tylko przeszkadzac podczas gry.
Troche analogicznie, jednak w odmienna strone prezentowalo sie to podczas leakow w dfo, gdzie kazdy napierdalal o tym, ze animacje sa do dupy. Tak naprawde komu to przeszkadza w tej chwili? Kto zwraca uwage na to jak kreci dupskiem jego postac, podczas walki obojetnie czy z mobem, czy w pvp? Tak samo nikt nie bedzie zwracal na to, ze te chmurki sie tak pieknie poruszaja i w ogole sa oh! i ah!. Jedynie moga rozpraszac, gdy bedziesz chcial odszukac goscia trzepiacego sie, gdzies w zaroslach...