Masz racje Shokaku- probowalem i znakomicie to wychodzi, ale potrzeba dobrego sprzetu i builda, nie mowiac o innych aspektach.
O moim istnieniu nie musisz wiedziec- wazne ze ja wiem o twoim/waszym
Slawnym nie jestem zadnego wkladu w rozwoj servera nie wnioslem
Ot taka szara myszka ze mnie, buziaczki dla masowki z HH i do zobaczenie na siegu !!! ( caly czas sie zastanawiam po ktorej stronei wystapie ja i jeszcze pare inych osob :/ )
Dzien z zycia 90% czlonkow QpoWarCry:
-Siege - obrona BK pelnymi dwoma rajdami a nie marudzienie ze malo sie low levelki i 1 rajd przy ataku :/
-Mini-gierki - gry premadami- ktore sa otwarte dla wszystkich a nie dla wybranych czlonkow gildii. Tak u nas druzyny graja rotacyjnie nie ma fawaoryzowania :/ Jest przyjacielska wspolpraca
-Wypady na Keszate Slumsy - rajdowac slumsy? Po co? Nie wiem moze HH maja nowa metode, laca wam jakies epiki?
-farma PvE - w tym was nikt nie przebije, jesteście mistrzami Xibaluku- dzieki ale tam to sie chodzilo po patchu 1.5 jak komus brakowalo stuffu.
Zreszta odkad wyfarmilismy wiekszosc kulturowek kazdy moze sie ubrac i wyposarzyc, a na instancje nie rajdowe chodza "swiezynki".
Zapomniales dodac:
- 2 grupy rajdowe 1sza na caly content T1 i BRC, druga tylko na T1
- specjalna grupa inwigilacyjna dla gildii HH
- grupa ganujacych low level ktora zresza graczy 20-59. Gra w niej obejmuje szkolenie jak i wprowadzenie w swiat gildii.
Podsumowanie:
The Headhunters przyjeli prosta metode rekrutacyjna:
Twoja gildia cie nudzi? U nas jest lepiej my gramy tylko PvP !!!
A prawda jest taka:
ze 90% wieczorow chlopaki sa na Xibaluku albo zbiera sie jedna 6tka na minigierki a reszta farmi surowce na ich gildiowej instancji.....
My nie udajemy ze jestesmy gildia PVP a farmimy PvE na boku jak nikt nie widzi :/
P.S. moj nick pisze sie Szonn- Pecawi