Jako ze ignoruje tego debila Impege to nie odpowiem na to co pisze bo zwyczajnie tego nie widzie.
Blasz
na zartach sie nie znasz, chociaz forum macie iscie ciekawe to ten dzial oficerski mnie mocno zastanawia powiedz co tam skrobiecie
Wasze reakcje na mumble jak czytacie moje teksty a ja slucham
--- bezcenne, czasami nagrywam i puszaczam chlopakom u nas, smiejemy sie z was i waszego noobackiego podejscia. Powiedzcie jaki jest przepis na masowke? Przyjmujecie kazdego ? Nawet alty innych graczy ?
Cytat:
-Ej widzicie co napisal na forum? ( Blasz)
- no ( glosy ucichly)
- kurwa mamy kreta !!!
- ja pierdole kto do chuja go zrekrutowal !!! nie po to zakaldalismy to forum !!! zeby ktos tu kurwa wchodzil !!! ( Blasz)
- ciszaaaaaa
- ja pierdole to Radian, to on, bo kto inny ( Peccavi)
- ciszaaaaaa
- musimy zrobic przeglad niech kazdy przesle strone logowania, tak robia najlepsze gildie ( odezwal sie znawca Pecavi- widac ze jadl z nie jednego pieca)
itd itd.
P.S.
Nie jest prawda ze odgrywam sie na was za Stary Sojusz o czym mowiliscie na mumble, nie wpisalem sie u was nawet w jakiejs tam karczmie trafilem przypadkowo i nic nie mam do SS.
W SS bylo wielu kapitalnych ludzi ktorych wspominam do dzis niektorzy graja teraz z nami w QpoWarcry.
Dziwi mnie tylko wasza polityka rekrutacyjna, powiedzcie jak mozna bylo przyjac taka sprzedajna dziwke Peccaviego?
- odszedl z WC do C9
- z C9 do IF
- z IF- do Oprawcow
- Oprawcow do Wc
- Wc do HH
- z HH do Advaity? ( nie bo ruskiego nie zna, ale jakby panimal pa ruski to by Wanka juz tam siedzial)
Przeciez to skonczona szmata ona pojdzie zawsze tam gdzie daja lepiej do
gara gdzie jest tzw passa- Oprawcy, a gdy sie ona konczy zostawia gildie i idzie dalej. Tak bylo z WarCry w ktorym juz nigdy nie zagra i tak bedzie z wami. Sami zobaczycie.
P.S.2
Zeby wam dac do myslenia napisze ze nie bylem pierwszy i nie jestem sam u was. Sami mnie zaprosiliscie do gildii i to nie ja zabiegalem o inva.
Podobnie bylo w 3 pozostalych przypadkach.
Narazie nie oplaca sie nam was niszczyc bo Polanie nie sa zadnym wyzwaniem, nawet Bk boja sie przed nami odbudowywac jednak przyjdzie taki moment i pora ze zniszczymy was od srodka.
17% ocalalego waszego skarbca to dopiero poczatek.......
A teraz zycze wam ciekawej i merytorycznej debaty nad kadrami....