Cytuj:
Osobiście do SS to ja mam dużo... straszne dzieci i zwyczajnie ich nie lubie^^ a że w HH jest ich dużo(Was?) to zagrywki te same macie...
Zagrywki ? o czym ty bredzisz? geez. Na serwerze pve bylo grzecznie i kulturalnie, jedyny konflikt powstal z C9 z Haderachem, ktory pozniej zostal wyjasniony. Oczywiscie prowodyrem tego co sie dzialo na SS pomiedzy SS a c9 byl nie kto inny jak Radian aka Zerg aka Szonn, ktory wylecial z SS z wielkim hukiem. Pozniej przeszedl do QPO i tam z tego co sie slyszalo tez ladnie odbil sie czkawką.
Cytuj:
"a o zasadach gry i wspołzawodnictwie w duchu fair-play to się może nie wypowiadaj bo też mogłbym kilka rzeczy na światło dzienne wyciągnąć jak to bardzo honorowi są gracze SS i HH (jakie ładne skróry takie podobne^^_)
Jedynym naduzyciem silnika gry byl fightclubbing, do ktorego publicznie sie przyznalismy i mielismy na tyle odwagi aby oddac sie do dyspozycji gmów. Wy robiliscie to dalej wiec nie medrkuj. Co do honoru SS nie wiem do czego pijesz, bo od powstania serwera pvp nie znam sytuacji na serwerze pve. Znajac zycie i wybująłą fantazje znow wierutne bzdury podsycane resentymentem wywalonego Zerga.
Cytuj:
Z tym że Advaita gra ostro to się zgodze ale po co się przechwalaliscie tym ze prawie ich zniszczyliscie?
nie nadinterpretuj faktów. Temat tu jest "sytuacja pl-ru na serwerze 2 eagles - 1 osoba rzucila jednym zdaniem: HH podczas ataku udalo sie zniszczyc skarbiec do 1% - ni mniej ni wiecej.
Cytuj:
Tyle że u Was ciągle te same osoby są na gierkach graja ciagle razem i wchodza na mini tylko kiedy sa w tym składzie
Bzdura. Jedyny wspolny czasami mianownik tych teamow to healerzy.
Cytuj:
też mamy kilka mocnych osob ale graja o roznych porach...są zajęci róznymi sprawami poza grą i w niej i naszym priorytetem nie jest budowanie własnego ego osłabionego przez życie w rzeczywistości:)
A coż moga mnie obchodzic wasze problemy kadrowe i zarzuty, ze my ich nie mamy? geez. Jak to mowia zlej tanecznicy rabek spodnicy
Cytuj:
często idziemy na gierke bez heala żeby zwyczajnie sie pobawić...
Nie kazdego bawi zbieranie batow od premadów VII Legion, Avaita, Black Hundred. Skoro wy lubicie prosze bardzo, ale nie narzucajcie waszego stylu gry nam.
Cytuj:
szczególnie gierki jesteśmy od Was słabsi, mniej zgrani w 6-osobowym skladzie co nie przeszkadza nam w byciu lepszymi na oblężeniach
Ja o niebie, ten o chlebie. Nikt nigdy nie twierdzil, ze wygralismy z wami atakujac wasz keep podczas oblezenia. Kolejny nonsensowny i bezpodstawny tekst, ktory nie wiadomo skad ci sie wzial. Sam pisales o faktach relacjonujac oblezenie : obrona zwycieska, przegrana na punkty, przewaga liczebna qpo-warcry - tyle.
Cytuj:
To u Was wszyscy mają być tacy sami i bić każdego szczególnie w plecy przy oddawaniu q.
Jedyne czego oczekujemy to nastawienie na pvp. O zabijaniu przy oddawaniu questow takze sie nie wypowiadaj bo specjalizacja QPOWC w zabijaniu przy przechodzeniu przez lokacje jest doprowadzona do perfekcji
Cytuj:
To Wy od poczatku serwera zachowywaliscie sie jak dzikusy ktorzy nigdy nie widzieli PvP. Bez honoru i zasad biliscie wszystkich skutecznie uniemożliwiając nawiązanie walki z Ruskimi.
Potraktuję to jako komplement. Uniemozliwilsmy setkom polskich graczy walkę w kilkanascie osob - bo tyle bylo na poczatku eventu w HH. To przez nas zadna polska gildia nie zdolala nawiazac walki - bosz, nie zalamuj mnie nawet takimi bzdurnymi argumentami. ;]
Cytuj:
"-dlaczego bijesz kiedy ludzie oddają q? -w gildii wszyscy tak robią... - no ale nie musisz byc jak wszyscy!
W gildii nie wszyscy tak robia. Tak samo jak nie wszyscy w Twojej gildii sa jak Zerg.
Cytuj:
A w naszej gildii oficerow jest więcej niż tylko sam Zerg więc z łaski swojej nie przypisuj każdego jego słowa do całej gildii...
Znaczy się, że nie macie wpływu tak naprawdę na to co reprezentuje jeden z waszych oficerów i pozwalacie mu pluć, bluzgać, eskalować nienawiść w taki sposób na jednym z publicznych forów? Brak jakiejkolwiek odpowiedzialności za słowa?
Cytuj:
ako oficer nigogo nie wysyłam do szpiegowania jesli natomiast ktos od Was dostanie zapa i juz siedzi u Was to nie jest to nasza wina...
Wystarczy, że Zerg wysyła. Te ostatnie popisy z kilku dni na komunikatorze byly w jego stylu.
Cytuj:
nie jesteście aniołkami więc takie usprawiedliwianie się nic nie da...
Nie twierdzę, że jesteśmy aniolkami. Tak - zdarzylo nam sie wykorzystac silnik gry dla swoich korzysci. Tak - przyznalismy sie do tego. Tak - nie znizamy sie do pewnego poziomu, mimo wszystko w staromodnym stylu wierzę, ze mozna rywalizowac i pozniej z godnoscia spojrzec swojemu przeciwnikowi w grze w oczy i nie miec do nikogo o nic pretensji.
W tym momencie jak Lokken napisał te elementy walki są waszą strategia i elementami walki z nami. Ok. Szczerze mowiac, naiwnie nie spodziewalem sie tego, ze mozna do tego stopnia mylic rzeczywistosc realna z grą i zabawą. Nie zmienia to faktu, że wg mnie jest to zwyczajnie szczeniackie.
Cytuj:
i nie fochuj sie bo Ci żyłka pęknie:D
O moją żyłkę się nie martw, ma się całkiem nieźle. To nie ja się spinam za każdym razem widząc na horyzoncie tag QPO-Warcry czy tu na forum czy w grze.