Zerg napisał(a):
W zyciu nie przejde do HH i nie bede czescia tego zamtuza
ciebie akurat zaproszenie nie dotyczyło, powinienes zdawac sobie z tego sprawe
Zerg napisał(a):
...moi ludzie.
pozwól że Oni sami zadecydują o sobie
Zerg napisał(a):
Polityka HH byla i jest jednoznaczna- wchlonac poprzez swoja grubianska polityke najwiecej jak sie da z innych gildii. Obecnie przyjmuja jak leci i nie wybieraja- nawet z Polan biora graczy ktorzy czasem chodzili na minigierki( Tahencjusz).
a StrAch, to niby przez kogo zostal skaperowany, i nie tylko oni chyba, Tahencjusz akurat sam sie do nas zgłosił, mam nadzieje że inni, pójda Jego drogą
Zerg napisał(a):
Raz dziennie ida na Slumsy i Keshate zeby pokazac ze graja pvp. Bywaja tez na mini gierkach- ot i cala formula gildii PvP made by HH.
ale "bywamy" ty nie "bywasz" nigdzie (poza naszym forum)
Zerg napisał(a):
Gdyby im zalezalo na tworzeniu ally przeciw Adviacie wiedzieliby z kim rozmawiac....
zapewne nie byłbys to ty
Zerg napisał(a):
Klamstwem jest ze Peccavi nie ma zadnej pozycji w HH bo jest on oficerem klasowym, ma dostep do czesci zamknietej i jest niejako prawa reka Blasza- czlowieka ktory postawil na koncepcje wojny totalnej z calym serverem.
fakt, zapomniałem ze jestem szefem od tosow, ale ze jak ty, czy ktos z twoich kolegow z gildii napisal na oficjalnym forum "era Peccaviego minela razem z 1.04" nikt nie bierze moich uwag na temat tosa powaznie
, a co do "reki" Blasza, to juz chyba jego powinienes sie spytac
Zerg napisał(a):
Polityka Peccaviego jest i byla prosta - zrazic jak najwiecej osob do mnie w QpoWarCry i przeciagnac je do HH.
wybacz, ja nie musze tego robic - bijesz mnie w tym na głowe
Zerg napisał(a):
Widzisz tak sie smiesznie zlozylo ze ten czlowiek mial rozmawiac z imieniu "nas" bedac jeszcze naszym czlonkiem z HH o tajnym porozumieniu- tak sie jednak stalo ze nastepnego dnia sam wyszedl z gildii nie mowiac do widzenia- twierdzil przy tym ze tu sie nic nie zmieni..... Twierdze zatem ze jest to ostania osoba ktorej by zalezalo na WarCry. On gra pod wlasne interesy.
nie przypominam sobie aby mialo byc tajne (a nawet jesli to co z tego?), , przypominam sobie natomiast odpowiedz szefostwa HH, "nie ma sprawy ale
bez Radiana" więc sam widzisz, prawda moze wygladac inaczej niz ja nam tu przedstawiasz. Wyszedl i owszem, malo tego dalej twierdze ze nic sie nie zmienilo
Zerg napisał(a):
Zreszta na poczatku servera ( ten gracz PvP) byl w HH- potem odszedl do nas- by wrocic wkoncu do HH. Kim zatem jest jesli nie ......
ależ dokoncz - smialo
przyszedlem do WC z jednego głównie powodu, doszlo do was kilku graczy z Oprawcow, gdy przestali grac (czemu sie nie dziwie) ustal też powód mojej bytnosci w WC (miedzy innymi)
Zerg napisał(a):
A z innych ciekawych rzeczy to kolejna ruska gildia szykuje sie do przenosin- Gothica- wiec dochodzi kolejny bardzo trudny przeciwnik.
dla kogo niby przeciwnik, to wy walczycie z kims? wypowiadacie oblezenia Rosjanom???
Zerg napisał(a):
Zobaczysz sam jak w HH zacznie brakowac ludzi to pomysla nad tym z kim maja rozmawiac, poki co niech zyja swoim snem. Aion sie zbliza, zobaczymy kto u nich zostanie ....
i dobrze, moze bedzie mozna porozmawiac na komunikatorze bez obaw ze jakis szpicel wszystko notuje
EDIT: mozesz Zerq kasowc posty, Ci, którzy mieli przeczytac, przeczytali