Cytuj:
2002-08-31 20:09, Gorr_Grimwolf napisał:
Tak zlinkować może ale chodzi link to mnie wali widziłem jak kowale byli masakrowani przez jakies ognie i wybychu a potem na nich sie lawa wylewała a przecież kowale słyną z tego ze maja dużo hp to taki czar 22 sekundy zeby wsyscy zwiali do strefy ewakuacyjnej ;] a tak na serio chodzi o to ze taki czar wykozystany w walce to ma niszczycielską moc a wiec te 22 sekundy dyzo by zmeinily nawet 18 sekund duzo by zmeinilo więc jestem za aha to że mag czerpie moc z racji tego kim jest to wykasujcie regi lecz z drugiej strony kto wtedy bedzie chcial byc rolnikiem .
To ze mag czerpie sile z umyslu to prawda , ale gdyby tak bylo to kazdy byl by magiem bo mogl by bez regow czarowac i latwiej bylo by wytrenowac maga niz woja. No tak szczeze mowiac to mi i pewnie wielu innym maga taki pomysl by sie podobal ale wszyscy dobrze wiemy ze nie wejdzie do obiegu bo to by bylo zbyt duze uproszczenie gry...
Ps. A i jeszcze jedno , mowiles ze zabijalem kowali , udowodnij mi chodz jedno takie morderstwo.
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Astaroth dnia 2002-08-31 20:43 ]</font>