100% to pewnie nigdy nie osiągną.
By dobrze opanować sprzęt potrzeba już lat, proces produkcyjny jednej pozycji też trwa latami, żywotność konsoli to max ~10 lat (a to podobno przechwałki, założę się że next geny wyjdą duużo wcześniej). Więc nie ma szans opanować maszynkę perfekcyjnie i do tego zdążyć coś wypuścić na rynek.
Slim jest duży.
Najbardziej się zawiodłem na braku kompatybilności wstecznej. Do tego dzisiaj w PSX Extreme gdzieś przeczytałem, że Sony jasno się określiło i tej kompatybilności NIE MA i NIE BĘDZIE. Z jednej strony dziwne, bo wcześniej czytałem, że coś tam dłubią i kombinują i cała wsteczna kompatybilność jest już tuż tuż, a tu taki zonk.
Ehh kuźwa chyba kupię sobie Wii (bo PS3 mi się powoli zaczyna nudzić) - chociaż z drugiej strony podobno niedługo (plotki) ma wyjść Wii HD (moc podobna do X360/PS3) bo teraźniejsze Wii jest słabsze niż Iphone :/
exodus napisał(a):
nigga plz, sony kilkakrotnie obnizalo koszty produkcji, o wielu zabiegach publika jest pewnie nieswiadoma a cena pozostala. To najzwyklej w swiecie nie jest mozliwe zeby jeszcze nie zarabiali na konsolach (i to przyzwoicie).
true, od czasu premiery koszty produkcji PS3 spadły o bagatela 70%, cena poszła w dół o 15-20%.