jarczew77 napisał(a):
Impega napisał(a):
HH myśle że gildia QPOWarCry ma już dość. Dziwi mnie że mając 230 ludzi w gildi wystawili nie cały raid na oblężenie, smutna to wiadomość ponieważ widać że osoby w tej gildi odpuściły gre w AoC albo PvP.
Mam nadzieje że Polanie lepiej się trzymają.
Teraz HH pora na jakąś rosyjską gildie /Advaita, BH albo Gothic/.
I całkowicie masz racje , HH idzie za ciosem i po rozbiciu QPOWC i przejeciu Gardaka wczoraj udało sie pokonać BH, uniemozliwiajac im postawienie BK lv 3
( dzielilo ich od tego wydazenia kilka godizn bodajze ). Nalezy napomnieć iż w szeregach BH na siegu bylo sporo ( cos okolo polowy ) topowych graczy z adavity. Jednak to za pomoca dobrej straterii ,zgrania i doswiadczenie juz po okolo 20 minutach walka przeniosla sie pod skarbiec
, ktory został zniszczony sporo przed czasem. Na uwage zasługuje fakt iż HH mieli jedynie BKlv1. Prawdopodobine nastepny siege bedzie z Adavita i jako jedyna posta gildii sprobujemy zniszczyc im keepa
( raz juz nam prawie sie to udalo
keep mial 1 % ). Co do gildii Gothic to naradzie chyba ma dosyc stawiania wlasnego keepa po przesladowaniach ze strony adavita ( 3 razy atakowana i niszczona na poziomie bklv1 )
Kruca fux 2 tyg nieobecnosci i HH ma Gardak
Jarczew mysle ze zmeczenie materialem daje znac o sobie, wczoraj przeprowadzilem kilka ciekawych rozmow z ktorych wynikac moze jedno: Nalezy okreslic nowe cele lub wycofac sie z gry. Napewno braki kadrowe nie pozwalaja obecnie na wystawienie wiecej jak 1 rajdu. Blisko 80% ludzi nie gra - zrezygnowalo z gry badz ma dluzsze wakacje.
Mysle zatem ze cudow nie mozna oczekiwac po 20 osobach online. Do tego dodam ze odeszli ci najlepsi ktorzy byli z nami od poczatku, mieli najwieksze doswiadczenie etc.
Smuci fakt ze sila ludzi nie gra juz w AoCa i server pomalu sie konczy, jesli przychodza nowi gracze to tylko sa to Rosjanie lub rosyjskie gildie.
Przed nami wrzesien i okres zachlysniecia sie AIONEM, wiem to nie jest gra dla wszystkich niemniej rzesza ludzi wybierze wlasnie ta gre chodzby z uwagi na to ze ida grac tam ich koledzy.
W najblizszym czasie QpoWarCry przejdzie reorganizacje i podejmiemy wspolna decyzje co bedziemy robic dalej o czym postaram sie was poinformowac.