Mugrim napisał(a):
Czyli lubisz topić kasę w kawałki plastiku, ewentualnie gównometalu (ZnAl)?
Ile masz lat?
Jak 10 albo mniej to ok zrozumiem w takim wieku dzieciaki wydają kasę na tego typu pierdoły lekką ręką.
W tym momencie, widzę że nie trollujesz, lecz jesteś po prostu głupi.
Pytanie wydaje się retoryczne, jednak odpowiem. Lat niedługo będzie 19 ;) Więc jeszcze gówniarz. Tak jak ty. Przynajmniej mam taką nadzieje. Bo jeśli z tą mentalnością masz więcej jak 20 lat to po prostu...Rence.
Jak na razie mam tylko jedną figurkę, którą mogę sprzedać z dwukrotnym przebiciem (Zasługa szczęścia. Ale kupiłbym ją, nawet gdybym miał przepłacić) Następna do mnie jedzie. Kupiona za mniej więcej za cenę rynkową. (Trochę niżej) Powiększę kolekcja o kilka, kiedy znajdę parę groszy. Może kiedyś mi się znudzą...Wtedy zarobie. Albo odrobię część pieniędzy, które w to włożyłem. Tego nie wiem. Wiem jednak, że daję mi to obecnie dużą bezsensowną satysfakcję. Jak większość hobby.
Ty z kolei, możesz kontynuować swoje próby ośmieszania mnie. Może kiedyś zrozumiesz na czym polega kolekcjonerstwo...Trzeba tylko poczekać aż wyjmiesz mamusi rączkę z portfela, i kupisz własny. Może wtedy, przestaniesz tak rzygać siarką na ludzi którzy wydają kasę na "pierdoły" Proste. Jest moja, więc mogę. Nie podoba się? Gówno cię to obchodzi.
@koci
Moja ex zbierała noże. Moja ex ex (?) miała obsesje na punkcie książek kucharskich. Nawet, gdy nie lubiła przepisów w nich zawartych...Więc jak na razie, nie mam tego problemu.
Jeśli jednak, jakaś panna nie potrafiła by uszanować prostego hobby, i zareagowała tak jak Mugrim - Nie jest dla mnie. Nie musi tego rozumieć. Nie musi tego lubić. Po prostu, powinna uszanować moje dziwactwo...Jeśli nie jest w stanie...Drzwi wyjściowe. Tyle.