Corscahk napisał(a):
Tutaj nie chodzi o samą grę. Tutaj chodzi o hype który już sam nie wiem czy jest śmieszny czy przykry...
Tu chodzi o to, że nie potrafisz swoim małym rozumkiem objąć, iż na tym forum niewiele osób ma hype’a.
Sporo ludzi grało w wersję CHN i gra im się spodobała (to chyba nie zbrodnia?), inni po closed becie sobie darowali, inni jeszcze chcą spróbować.
To Ty wpadłeś tutaj z durnymi tekstami nijak mającymi się do rzeczywistości, więc zrób wszystkim przysługę i tak samo nagle wy…znaczy „oddal się”.
Corscahk napisał(a):
Jedynym odniesieniem Waszym jest WoW ( mainly! ), i do niego porównujecie wszystkie inne gry.
Normalnie Nostradamus.
Corscahk napisał(a):
WAR mi sie kojarzy z tym gościem, maulderem ( ? )
Marauderem.
Corscahk napisał(a):
Gościu zmieniał łapę w maczugę bo reszta i tak była bez użyteczna i machał nią jak jakiś opętany shizofremik.
Bezużyteczna i schizofrenik, rok szkolny się rozpoczął, więc nauczycielka polskiego może Cię troszkę poduczy.
Corscahk napisał(a):
A Aion jak mówicie jest dla tepych azjatów z chin ktrzy wracją z pola i chcą popykać. To nie przejdzie - właściwie jedyna nadzieja na dobre MMO to Blizz z nowym pomysłem...
Przyjęliśmy do wiadomości, misję wypełniłeś, zapraszam do spamowania innych forów.