w sumie racja egroM, mnie to po prostu rozśmieszyło, rrod, E74, i do tego zjebany rysujący płyty czytnik - jak dla mnie brakuje tylko problemów z zasilaczem. I w sumie dobrze, ze nie ma Wifi - bo pewnie też by się psuło
Kabraxis - pod FW 3.0 wiesza się jedna gra (Uncharted) na niektórych konsolach. Więc tragedii nie ma, do tego to błąd software-owy, więc wyjdzie patchyk (tak jak zawsze) i będzie można dalej pykać w Uncharted.
Vercin - daj linka do tego pozwu z odbytem - z chęcią poczytam. Są jakieś fotki może albo filmik? Zrobiłbym sobie z tego avatarka
egroM - jakie ścigałki kupujesz? Stawiasz na Shifta czy Dirta? I czy kupujesz tego exclusiva supercar challenge?
SuperCar Challenge wygląda mi na dosyć trudny symulator, Dirt 2 - na arcado-symulator (ale łatwy nie jest, też trzeba opanować wózek), Shifta na oczy nie widziałem, ale to need for speed więc pewnie to arcadówka.
Kabraxis - dzisiaj doszło: Call of Juarez: Bound of Blood, i kolekcja Underworld na BD (za 15F czyli jakieś 40zł). W drodze jeszcze Bionic Commando (10F), Dead Space, Apocalypto, 3:10 To Juma (wszystko na BD za 6-7F sztuka).