Cytuj:
Forza Motorsport 3 wszystko? jesli chodzi o scigalki:<
- no fakt szykuje się kawał dobrych wyścigów, to był jedyny tytuł, który był mnie w stanie skusić do kupna xboxa - niestety poległ ale to nie to forum
.
Cytuj:
Pod FW 3.0 wiesza się wiele gier, a do tego co poniektóre posysaxy popełniają seppuku,
- Bodajże 3-4 tytuły, które wieszają się konkretnie przez FW a nie same z siebie, co do padów to białe DSy nie chcą się synchronizować (nie zawsze ale jednak), a nie padają.
Cytuj:
egroM - jakie ścigałki kupujesz? Stawiasz na Shifta czy Dirta? I czy kupujesz tego exclusiva supercar challenge?
- Dirt2 mi się totalnie nie podoba, w fizyce gripa w NFS:S łapy macza część ekipy od GTRa AFAIR (Goście od HC sim racera na PC), także to wróży dobrze, jeśli nie spieprzą innych aspektów. Miałem kupować SCC po premierze bo beta naprawdę dawała radę, niestety w Polsce za tytuł nie złapał się żaden dystrybutor więc muszę poczekać aż nie pojawi się coś na lokalnym rynku bo ja zaściankowy leniwy polaczek jestem i nie chce mi się bawić w wysyłki
Z tego co pamiętam pisałeś, że Ferrari Challenge dostarczyło ci kilku siwych włosów - SCC to praktycznie upniętę FC - także lepiej się zastanów albo kup kierę bo obie te gry (a w przyszłości i GT5) na padzie na ustawieniach "pro" będą niegrywalne.