ty no mag sam w sobie ma wiele udogodnien
np
Recall (nie mowiac o GATE)
powiem tylko LOL to moze jescze recala zlikwidujcie :/ gate i tak juz jest ograniczony i zadko kto z niego teraz korzysta ja na golasa z regami waze ponad 100
metor swarm (na SoA szczegulnie)
Metor ma to do siebie za albo zabija odrazu albo neizadaje zadnych obrazen wystarczy miec wysokiego rezista pozatym jesli stane zablisko to sam zgine a raczej w pojedynku z wojem to on niestoi odemnie zbyt daleko stara sie podejsc wiec wieksze szanse ze meteor i mnei zabije :/
MB(mind blast z malym resistem 2 shity i jestes down)
Wystarczy miec odpowiedni deobrane staty i MB zadej znikome obraznie ale jak woj ma przekonaie ze najlepiej 100/100/25 no to niestety
zwiekszony dmg Exposion i Flamestrike
nie zwiekszony a raczej naprawiony bo Energy boletm to ja wojowi 10hp zabieram o on mi jednym trafieniem miecza 1/4hp pozatym wystarczy rezist i explosion zabiera 15-20hp
telekineza co pozwala wywalac bron vendorkom i potem se ja zbierac od nich z plecakow (wymyslny sposub)
tak tak i mag niema co robic tylko wytraca wojowi bron i jescze mu z plecaka kradnie lol
jeszcze raz telekineza ktora pozwalala wrabac sie przez dach do czyjejs chaty/magazynu
chyba miales na mysli teleport
pozatym sa sposoby tak jak jeden mi do domu w eb dobudowal dluuuugie schodki i wlazl przez dach i wcale neibyly mu potrzebne czary
butelki many
mala misktura many - 3mp
duza mikstura many - 7mp
szybciej sama urosnie :/
ICE!
a woj ma thorusa co regeneruje hp
a i mozliwosc nauczenia sie nekromancji
czy zabil cie ktos z nekromacji?? pozatym wskrzeszanie potworkow (tych silniejszych) jest bardzo trudne i wychodzi raz na 10 prob czasami nawet wiecej
-------------------------------------------
i z tego co widze wiem ze fajnie ejst sie pobawic magia bo mozna duzo pozmieniac to demon niewujdzie to ze scian elemelki to recal/gate ograniczony ostatnio slyszalem o ograniczeniu czaru mark a moze by tak troche wojom poutrudniac zycie?? :/ bo jak narazie to tylko dostaja nowe metale na zbroje bronie wysokie bonusy od anatomii taktyki miksturki...itp itd
Dziekuje za uwage