Ashton napisał(a):
sorry ale nawet te coh/cov mialo bardziej aktywne topici zanim powstal oddzielny dzial... 1 widoczny topic zawierajacy kilka postow i prosba o nowy dzial wyglada jak jakis zart... juz entropia czy topic o m&a mialoby wieksze szanse na oddzielny dzial niz fallen earth.. o d3 i blizzardzie nie mowiac.
Topic zawiera kilka postów bo nikt nie będzie pisał w jednym topicu w dziale nowe.
jak szukałem tej gry na łamach portalu mmorpg i napisałem topic w beta testach okazało sie że istnieje topic o beta testach w dziale ogólne.
Generalne skoro sądzicie że wiele tytułów zasługuje na swoje działy to nie wiem co stoi na przeszkodzie żeby takowe utworzyć.
Prosząc o dział FE nie prosze o to żeby nie zakładali działów innych gier MMORPG.
Po prostu uważam że usprawniło by to komunikacje pomiędzy nawet kilkoma osobami z polski grającymi w FE.
Jeszcze raz powtarzam kogo to interesowało nie będzie to tam nie wejdzie.
Pytając o dział nie miałem zamiaru wyczytywać postów znawców koni co jest jakie i jaka gra ma większą ilość abonentów.
Pisałem do ludzi którzy zarządają tym forum.
Wali mnie ze jakies COH FOH JOH czy inny gniot nie ma działu.
Jeśli chcecie dział dla jakiejś gry możecie napisać pytanie.
Co do D3 nie wiem czy H&S mieści się w pojęciu MMORPG natomiast jeśli taki dział ułatwiłby komunikacje D3 community było by fajnie żeby istniał.