Sathorn napisał(a):
No coz, gra niestety nudzi sie po jakims 13-14 levelu - bynajmniej w moim przypadku.
Niestety na dobrą sprawę to AION do 25lvlu jest maksymalnie nudny. Biegasz i robisz questy.... i tyle. Grając na chińskim serwie w okolicach 23lvla planowałem jebnąć grą w pizdu, dobiłem jednak te dwa levele i zrobiło się ciekawiej. Jestem jednak świadom, że większości nie będzie się chciało przebrnąć przez męczarnie 1-25...
Sathorn napisał(a):
- latanie wygladalo na fajne dopoki sie nie zorientowalem ze mozna latac tylko w jakichs ograniczonych ramach czasowych oraz w niektorych miejscach -spory lol kiedy lece odbijam sie od czegos niewidzialnego i po chwili konstatuje ze czas wylaczyc skrzydelka bo dalej na piechote tylko.
W Abyss można latać wszędzie, w pozostałych zonach jedynie w strefie fortecy. Wszędzie można za to szybować. Ograniczenie czasowe to moim zdaniem jedyny słuszny wybór, w przypadku jego braku byłby podobny efekt co w WoW po wprowadzeniu flying mountów. Czas lotu można przedłużać itemami i potkami więc nie jest tak źle.
Sathorn napisał(a):
- roznorodnosc armorow to po prostu kupa smiechu i jakis koszmar pijanego marynarza w burdelu - no po prostu "atakuja klony beda nas miliony"
Setów armorów jest bardzo dużo. Ludzie po prostu biegają w sprzęcie z podstawowych craftów i questów - sam tak robię.