"gdzieś tam w odmętach forum bodajże Enhu się wypowiadał, jakie to BD jest złe i niepotrzebne w PS3. Niech sobie zweryfikuje teraz bo takich tytułów będzie coraz więcej."
No..... po 4 latach druga gra w ktorej Bluray by sie przydal (pierwsza to Lost Odyssey ofc). Niezly wynik. Juz, juz lece dokladac do konsoli 500 zeta zeby nie musiec dwa razy na 4 lata wstac z fotela i zmienic plyty.... rofl.
"wymiana 80GB na 320GB kosztowała 45zł."
Gdzie sprzedaja dyski 320GB po 45 zlotych? Oswiec mnie. Argument ze miales stary dysk od PC mam w dupie bo nie kazdy ma stary dysk od PC. W cywilizowanej czesci swiata gdzie na PCtach sie nie gra nawet wieksosc nie ma. Pomine juz fakt ze wymiana moze byla tansza ale za mozliwosc tej wymiany juz i tak zaplaciles, placac za konsole kilkaset PLN wiecej niz kupujacy X'a. Zreszta jeszce pamietam ile nerwow i problemow kosztowala cie ta wymiana (zreszta nie tylko ciebie) - oczywiscie z winy MS'a - tak, tak.
Podsumowujac - gowno jest BluRay potrzebny (nadal) a juz napewno nie jest potrzebny w X360 (dla 2 gier? super lol). Sorki mareczku ale ja nie mam takiego dobrobytu jak ty w UK i nie spaslem sie jeszce jak swinia i moge raz na kilkanascie godzin wstac by zmienic plyte. Pomijajac fakt ze i tak obie sobie zgram na HDD.
Podsumowujac 2 - Jak zwykle piana na ryjku i "argumenty" z dupy. Wypierdalaj laskawie na forum GOL'a PLX PLX... a sorry tam tez cie nie chca.
To moze dorosnij.