egroM napisał(a):
Mi tam działają wszystkie konsole od Sony - od przerobionego leciwego PSXa, przez niejednokrotnie noszone w plecaku i niezbyt szanowane PS2 (tutaj fakt faktem było przeze mnie rozkręcane w celu poprawy działania napędu - AFAIR się taką śrubką kręciło i wszystko wracało do normy i można było najbardziej zjechanego gównianego DVDka odczytać) z PSP też mi się nic dzieje no i PS3 jak hulało tak hula. Praktycznie wszystkie sprzęty były kupowane na premierze lub max 3 miesiące po (czyli pierwsze wersje sprzętu) - do tego nie jestem jakimś porządko-freakiem i nie robię ołtarzyków czystości wokół sprzętu RTV, czasem wręcz przeciwnie zastanawiam się jakim cudem udało się tam zmieścić tyle kurzu. Może mam fart do sprzętu, ale też nie specjalnie sobie przypominam, żeby ktoremuś z moich kumpli padła KTÓRAKOLWIEK z konsol Sony - a było ich całkiem nie mało.
pogadamy jak bedziesz mial kiilku cm warstwe kurzu ktora bedziesz mogl zbierac rekoma :DD
co do awaryjnosci x360 - niemialem zadnych problemow, nie przecze ze byl awaryjny, ale to bledy w konstrukcji starych modeli, nowe sa niezawodne :P
zreszta, nawet gdyby mi sie cos zepsulo niemialbym problemow, jako ze gwaranacja od ms jest dluga i maja sprawny serwis... niemozna tego powiedziec o sony, ktore moze z poczatku chodzilo ok, ale teraz coraz czesciej sie pierdoli :)