Cytuj:
2002-09-08 23:32, Lei-Lung napisał:
Hmmm.. wiecie jak zaczynalem gre na tym serwerze to nie traktowalem gry jako betatester ale poprostu gralem i nic mnie nie obchodzi ze ktokolwiek mi wspolczuje. Ja poprostu niechce tracic postaci na ktora jezeli ja usuniecie mozna powiedziec ze zmarnowalem cale wakacje roku 2002. Jestem absolutnie przeciw takim posunieciom.
Co do ilosci vendorkow no to pewnie oprocz zaopatrzeniowca chyba bedzie jakis healer a ten healer bedzie sprzedawal bandarze wiec niech bedzie jeszcze ten jeden jedyny vendorek co troche regow bedzie sprzedawac.
nie traktuj tego jako czas stracony...
no chyba ze faktycznie gra sprawiala ci katusze. Spedziles milo czas? to dobrze!
Nie? To przykro mi!
Laczac sie codziennie widziales te BETA przy napisie SoA... a chyba kazdy wie co to oznacza... W czasie beta testowane sa skrypty ktore stawrzaja czesto mozliwosc szybkiego wybicia sie z tlumu... nie mozna takich nasterydowanych postaci puszczac do normalnego, zdrowego swiata jakim jest swiat koncowy (nie-Beta
)
Bedzie lifegate, a bandaze zrobi ci krawiec
Our doubt is our passion, and our passion is our task
The rest is the madness of art."
Henry James
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Kri dnia 2002-09-08 23:40 ]</font>