hmm a jam mam pomysl
jak zwykle zreszta
jak na NL FUCK to %$#@
a tu mozna zrobic podobnie tylko ze kazdy wyraz przeklinajacy zastapic -----
(taka mala cenzurka) albo ustalcie jakis licznik przeklenst i ze jak sie go przekroczy to cos sie tam dzieje (dopisuje sie do nicka automatyk [DEBIL] albo cos
)
a pozatym jest bug ktorego naprawic nie naprawicie ale da sie go wyeliminowac
(jak wiem co to za bug tez wiem ;p)
jest jeszcze pare np kopanie gdy jest sie duszkiem albo zbieranie rzeczy jak jest sie duszkiem i wiele wiele innych
(ktorych ja nie znam)
Szerszen szanuje twoja wole aby SoA byl wolny od wlasnie zmuszania ludzi do mowienia WItaj zamiast cze itp. Ale to hmm jak by to powiedziec ok
Ci ludzie nie dorosli do wolnosci slowa
) nie widzi dnia na SoA bez kilku kurw i spierdalaj nie liczac zajebie cie
to niech sie chlopak leczy (albo dziewczyna) bo to jusz jest jakis zabuzenie emocjonalne
wniosek: za duzo przed kompem
Ludzie sa rozpuszczeni gra na SoA z moich doswiadczen wynika ze czlowiek Wychowujacy sie na SoA bedzie gral na CL jakis 20 min na ZS 5 min a na DM nawet sie nie zaloguje
taka prawda widzieliscie naszych
jeden ma tu bana
2 w pierdlu siedzi
3 cos tam cos tam itd itd
po SoA jest jusz przepasc (niestety)
pomyslcie pewnego dnia gdy SoA will end
(mam nadzieje ze nigdy) co sie stanie z ta 60 rozwydrzonych bachorow co co 2 zdanie maja z kurwa lub cos podobnego *zagina i straca UO FOREVER* =wzruszajaca mysl=
a i co jeszcze hmmm
no wlasnie populacja SoA ma za latwa gre mozna latwo dokonac tak zwanego "odsiewu" zbednego nasienia poprzez utrudnienie gry na tym shardzie wtedy Zostanie tylko Elita nasienia
ktora napewno da se rade w trudnych sytuacjach w trudnej grze oraz napewno TA elita nie bedzie stosowala tak czesto laciny jak nasiona z odsiewu
ok to all milego czytania
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Aheron Mc Knee dnia 2002-09-09 13:23 ]</font>