Dziękuję za nominację na debila, od ciebe mój kaganku oświaty to prawdziwy komplement. Świeć dalej jasno. A teraz do rzeczy. Gazet nie czytam, a już zwłaszcza polskich jedyne co wired.com ale to trudno nazwać gazetą no i bbc.co.uk.
A teraz do rzeczy po przypadek ciekawy:
Cytuj:
Nie ma jak na wstepie zrobic z siebie debila. Przepisz ten stek bzdur na fora gazet, ktore ty czytasz: zgadujac Nasz Dziennik, Najwyzszy Czas, Gazeta Polska, Glos... od biedy "RZ"?Tam jest zawsze grupka chetna do lzenia mediow o innym niz oni swiatopogladzie. Wszystkie one cechuje sie oczywiscie obiektywizmem, zrozumieniem innych pogladow i katolicka miloscia blizniego. hehe A o moje lektury sie nie martw. Nie bede tlumaczyl co czytuje jakiemus przypadkowemu debilowi z internetu. sio
Jak widać na wstępie jesteś mocno zainfekowany tym co tam piszą, bo od razu przyjmujesz że mam inne poglądy. I słusznie nomen omen bo nie jetsem takim głupcem jak ty. Od razu atakujesz i to dość ostro gazety inne śwatopoglądowo czyli idealnie wpasowujesz się w to co napisałem o miłości i tolerancji GW do innych opcji czyli per debil, moher i inne debilizmy. Po drugie jeśli wierzysz żę JAKAKOLWIEK GAZETA jest obiektywna to sorka ale musisz chyba zacząć edukację od nowa. O twoje lektury się nie martwię, bo wiem że nic nie czytasz, no poza wiadomym dziennikiem z którego bierzesz ogląd rzeczywistości. No i na koniec mi nic nie musisz tłumaczyć nie jestem ciekaw, Twoje poglądy i opinię da się zawrzeć w jednym zdaniu - moja racja jest najmojejsza, a najlepiej jak w GWnie o tym napiszą.
Check mate, fool !!