Ale op chuj wy sie z nim klocicie. Przeciez wiadomo ze ostatnia gra, ktora sie mendolkowi podobala to Pong a nastepna ktora sie bedzie podobac to jego wlasna.
Narzekanie ze w H'n'S trzeba zbierac loot....haha...priceless. W Diablo 2 tez trzeba - no ale chujowa gra. No kurwa jak mozna byc takim zjebem zeby sciagnac gre z gatunku H'n'S i narzekac ze oczekiwalo sie rasowego FPS'a. /rence
Niech sobie mendolek napisze swoja smieszna opinie i trzeba ja po prostu zignorowac - nie trzeba by bylo teraz przekopywac sie przez pierdyliard postow przepelnionych zolcia smutnego, zdziadzialego tetryka.
Szczerze to im wiecej lootu w takich grach tym lepiej a jesli jeszce trzeba sie troche wysilic i go poszukac to tym lepiej (jesli skrzynki sa poukrywane, itd...)
BTW. Kto ci kaze ten stuff caly zbierac? Moge sie zalozyc ze schemat jest identyczny jak w wiekszosci H'n'S - najpierw zbiera sie wszystko na kaske, po dosc krotkim czasie zaczynasz zbierac tylko itemki "magiczne", potem juz tylko unikaty, itp... ktore ulepsza postac, ewentualnie zloto. W D2 czy TQ potrafilem przez godzine nie podniesc ani jednego itemku bo nie bylo takiej potrzeby, ewentualnie cos drogiego na sell albo z bossow.
No ale Mendolowi wyspa kaze siedziec i zbierac loot dla szatana i otwierac kazda skrzynke w grze. Ktos tu ladnie opisywal schemat exploracji zbierania w Falloucie 3 (idento jest w Obku i Morku, zawsze w grachj Beth zbierania jest od pizdy a jakos nikt nie narzeka ze to przeciez RPGi i zbieranie jest nie na miejscu.)... mozna to zrobic tak: Wchodzisz - zabijasz 2 mutanty - EWENTUALNIE podnosisz Q ITEM czy cos (moze ammo) - wychodzisz. Da sie bez zbierania? Da sie.
Chujowej baletnicy przeszkadza nawet rabek u spodnicy i tym mendolku mozna podsumowac twoje "recenzowanie" gier. Niech jebnie recke ktos kto sie zna na gatunku H'n'S i nie oczekiwal Unreala i porowna to np. do Diablo.
Ja ze wzgledu na to ze wylaczylem kompa na noc mam jeszce 5h w plecy.