* Now talking in #uo-soa
* Topic is 'Shadows of the Ancients | UP | LoginServer=212.244.199.8,2593 bloob ma was w dupie (|@|) ^,^'
* Set by
[email protected] on Tue Sep 10 01:38:09 <--- Wkurwia mnie traktowanie gracza jak śmiecia wiem wiem nie musze tu grać kurwa ale będę na złość tym którzy mnie tu nie chcą, wkurwia mnie że straciłem całe wakacje żeby grać w tą grę na tym servie a teraz kasacja, kurwa umawiacie się z graczami kasujemy plecaki, skrytki bankuowe a teraz jeszcze postacie w dupie mam coś takiego kurwa co powiecie mi ze Eldorn, Jaschoor, Lopek, Volo, Taunis i wielu innych mają grac od nowa kurwa!!! ja poświęciłem 2 miechy ile oni rok ? dwa lata? i właśnie kasujecie postacie dla tego jak bloob wyżej napisał bloob ma was w dupie (|@|) ^,^'
. Musiałem to napisać bo mnie niesprawiedliwość wkurwia jak chcecie zaczynajcie od nowa zaczne z wami ale wielu odejdzie, też kiedyś na sc byliście graczami i dano wam status gm zaczynaliście od niczego totalne zero nic gówno!!! a teraz tak pakerzycie jak wam sie nie podoba nie grajcie wam to kurwa wisi bo i tak gm jesteśćie !!!! naprawdę do was nie dociera?!?! zamykajcie sobie ten temat i tak napisze nastepny!!!! " bo chamstwa nie zniese"