Heil napisał(a):
Chwalicie makra w DFO, a co Fergerod'a macro robilo? Sama postac chodzila po spocie, sama bila mobki, restowala, autolootowala itd.
Nie wybielaj cheaterow z royal legionowa, ja bylem wtedy jak eagleeyes robil tego skreena, siedzielismy na vencie razem i razem z reszta smialem sie na drugi dzien z tego ss.
Koles z na skrenie mial makro do wciskania numlocka, za to eagleeyes nawet nie wchodzil do party bo mu znaczki przyslanialy radar lol kur...
Nasza przygoda z royallegionowcami zakonczyla sie po tygodniu, a ich bezczelnosc byla tak gigantyczna ze potrafili bez skrupulow opowiadac na vencie jak dzialaja boty w dfo, ile kosztuja, jak i kto je w u nich posiada.
Pakiet cheatow do Darkfalla mozecie sobie ogldnac na damncheaters, kosztuje chyba 19 euro na dwa miesiace, support 24h, patche, forum z fachowcami, pakiet zawiera cheaty do takich gier jak Darkfall, WoW, Everquest, AoC, WAR i tu najciekwsze Aion.
Czy kupili sobie ponownie abonament to nie wiem, jednak oni sa na pozycji takiej ze musza udowodnic ze nie bo recydywa tego wymaga.
eagleeyes napisał(a):
Udowodnij mi, że używałem coś innego niż niewinny radar w grze gdzie 90% lamerów jak ty, waliło cheatmi na serwerze ? Z tego co pamietam, byles tak miekkim celem, ze byle szeregowy od nas jednoręcznym cie uszlachtował
. Wasza gildia rozpadla sie po 3 dniach grania i musieliscie myc gary w bloodach, wielcy pro tego forum. W grze nie ugracie, to gracie na forum a zazdrośc ściska wam pośladki
No tak, royal legion byl najlpeszy, wybudowali miasto dosc szybko dzieki paczce cheatow pozwalajacej latac po calej mapie i zbierac surowce, potem wielkie wyprawy na pvp raz na tydzien, na przodzie koledzy scoutowali z radarami, potem reszta z niekonczaca staminka smigali, a jak to nie pomoglo to teleporcik i po klopocie.
Wciskanie tego samego kitu ze robiliscie to dla dobra gildii i ze dfo na to zaslugiwalo to bzdura, kolejna ndura to porownywanie makrowania z platnymi cheatami.
Zerg napisał(a):
Np. Ja tez zaloze sobie temat zaraz nawet ze Outcasci to gildia Botow i cheaterow paru kumpli dopisze po poscie ze was widzieli w DFO jak biegacie na speedhacku ktos cos doda na temat innej gry chodzby wypowiedz Kasseia z Aion na temat botowania. Mozna? Mozna.
Jest tylko jedna mala roznica, tu nikt nikogo nie pomawia, poprostu sami sie do tego przyznali, a dodatkow jest film, jest skreen, sa ludzie co wysluchiwali ich opowiesci jak cheatowac, to nie forum rl gdzie wszytsko ladnie zostalo wyczyszczone i nawet wywalili dzial dfo mimo ze royal legion mial jeszcze dlugo oddzial w darkfall.