Mam takie samo zdanie jak Doodec. Jest grupa osób, która zachowuje się jak banda wściekłych psów, która dostaje szału przy każdej okazji gdy zobaczy ochłap mięsa. Chcecie się powyzywać od pedałów, gówien itp. to załóżcie dresy i idźcie postójcie w klatkach schodowych jak na wasz gatunek przystało. Nie wszyscy muszą mieć ochotę czytać te wasze wytłoczyny.
Inna sprawa, że cała sprawa przyprawia o spazm śmiechu. Jako dowód oszustwa w AIONIE ktoś daje screeny z oszustwa w DARKFALLU. No kpina jakaś. Wiecie co to jest domniemanie niewinności? Rzućcie im dowodami oszustwa w twarz może na samym początku zamiast zachowywać się jak minister sprawiedliwości poprzedniego rządu RP. Tamten też lubił rzucać puste oskarżenia, bez pokrycia. "Udowodnij, że jesteś niewinny". Kpina. Średniowiecze normalnie. Wymyślili sobie polowanie na czarownice. Zamiast pisać tutaj głupoty to zgłoście ich do GMa. Oni dosyć szybko powinni móc takie coś sprawdzić. Bo gadać to każdy w tym kraju potrafi.
Napisałem do Khebelna. Mam nadzieję, że zamknie ten temat w cholerę bo aż oczy bolą jak sie to wszystko czyta.
PS. Chociaż moze i powinienem wam podziękować. Ułatwiacie mi wybór serwera
. Gorgos vs. Perento.