Po pierwsze: Gorr, wiekszego idiote od ciebie rudno by bylo chyba znalezc. Nie chcesz grac, trudno plakac za toba nie bedziemy a jesli zamierzasz psuc zabawe innym, to ja chetnie zobacze jak to masz zamiar robic... :/
Po drugie: Wiem, ze GMi odwalaja ciezka robote i ze to im wszystko zawdzieczmay i wogole ble ble ble... ale zachowaliscie sie troche nie fair w stosunku do nas. Najpierw mowicie, ze zmiana mapy bedzie bezbolesna i jak to potem bedzie swietnie na soa i wogole ah i oh, po czym chcecie najpier kasowac banki a potem i postacie. Wiecie nie byoby by problemu, gdyby takie kasacje nie mialy miejsc asredni raz na 3-4 miesiace. Nie dziwcie sie, ze ludzie sa wkurwienie juz, skoro co sie natyraja nad postacia to ja traca. Kierujecie sie jakas idiotyczna filozofia, ze za kazda wieksza zmiana musi isc kasacja wszystkiego. Dlaczego teraz na CL na przyklad ludzie oddaja ile moga kasy na nowa maszyne i lacze? Bo wiedza, ze tam sa bezpieczni i zawsze beda mogli sie zalogowac i pograc swoja ukochana postacia... Nam brakuje takiego poczucia bezpieczenstswa.
Po trzecie: Nie jest to pierwsza i na pewno nie ostatnia kasacja postaci. Wybaczcie, ale nikt mi niewcisnie juz ze bedzie inaczej. Kazdy armagedon mial sie wiazac ze zmianami na lepsze i kazdy mial byc ten ostatni. A tymczasem kazdy przynosil coraz wiecej szkod... Zwiastuje nastepna kasacje, gdzies na Grudzien ewentualnie Styczen... Mi osobiscie jest juz wszystko jedno. Moze kiedys nauczycie sie, ze wprowadzajac rewolucyjne zmiany, majace na celu stworzenie lepszej przyszlosci, nie grzebie sie przeszlosci...