Mark24 napisał(a):
hmm.. ogólnie gra na plus, ale mam kilka pytań:
1. leveluje się zawsze tak wolno, czy z czasem jeszcze wolniej. Jakoś we wszystkich mmorpg w które grałem czas na zdobycie kolejnego lvl się skalował, tutaj zdobycie 2lvl zajęło mi kilka godzin (ze 3h) następnych podobnie, więc pytam bo jak jednak się skaluje a leveli jest 150 to pochłonie to szmat życia.
2. performance takie sobie - przy 2GB w ogóle nie dało się grać, dopiero przy 4GB jako tako to działa, no ale mój komputer ma prawie 2lata więc sprawa zrozumiała.
3. na razie gram solo - czy gra w ogóle zmusza do łączenia się w grupy czy całość można przebimbać biegając samemu ze spluwą i robiąc te questy?
Mam dwie postacie lvl 17 i lvl 15, wiec moge powiedziec jak gra wyglada do tych poziomow.
1. Tak, leveluje sie wolno, ale odnosze wrazenie ze ilosc expa potrzebnego na nastepny level jest taka sama albo odrobine wyzsza Przykladowo - caly czas wystarczaja mi dwa questy po 500 exp zeby dostac +2 ap (10% levela). Sam dziennie robie 1-2 levelki.
2. Nie widze pytania - ja przy radku hd4850, 4gb ramu i 2 rdzeniki moge sobie odpalic spokojnie FE i Aiona.. FE troche przytnie w miastach, ale ogolnie 50+ fps.
3. Sa questy grupowe, ale nie sa specjalnie super trudne, przynajmniej do Spider Hill. Jedynie wiezienie Kingman jest pod grupe tylko.
Swoja droga dla nowych polecam zrobienie wiekszosci miast startowych (Zanesville, Depot 66, Burby, Midway, Clinton Farm), a potem zabrac sie za Odenville, Embry, Oilville, Kingman.