RufeN napisał(a):
poza tutorialem nie zrobilem zadnej misji; poza momentami, gdy jakies raty byly na gacie podczas kampy i wkurwialy, nie zabilem zadnego rata i wierz mi, tak pozostanie.
A chuj to kogos interesuje? Kupujesz i sprzedajesz ISKI w mojej ulubionej grze i juz to sprawia ze jestes frajerem dla mnie i pewnie dla 90% spoleczenstwa EVE.
I jesli jestes tak zajebiscie do przodu po uj rozdajesz buddy invity? przeciez masz tyle buly nakupowane ze sobie mozesz 15 konto oplacic... phew...
Przepros za wciskanie ludziom non-legit kasiorki i tyle a nie opowiadaj nam tutaj wzruszajacej historii swojego zycia bo uj nas interesuje co robisz w EVE.
BTW. Jesli te invity sa z twojego glownego konta, ktore chciales w ten sposob legelnie oplacic to mam nadzieje ze dobiora ci sie do dupy i banik na twoja zajebista, nie-robiaca-misji postac poleci z predkoscia swiatla.
"kwestia podejscia do gry i cenienia swojego czasu jesli chodzi o wskazywanie palcem frajera" Najbardziej idiotyczne tlumaczenie ludzi ktorzy sa za tepi aby osiagnac cokolwiek w grze video swoja wlasna praca. Jak nie masz czasu lub nie podoba ci sie czasozernosc EVE to w nia nie graj, proste. Znajdz sobie jakas casual gierke ktora ceni i szanuje twoj czas a nie oszukuj w EVE.