02.02.2010 wychodzi White Knight Chronicles. Co prawda w US, ale to imho równie dobrze zapowiadający się jrpg jak FFXIII. Przynajmniej screeny wyglądają równie dobrze
Na PSN-ie jest nawet jakiś trailerek.
Z tego wynika, ze na wiosnę PS3 dostanie: GT5, White Knight Chronicles, Heavy Rain, FFXIII, God of War 3, Quantum Theory (GoW na PS3;). Z tego tylko FFXIII to nie-exclusive.
Zapowiada się naprawdę mocno.
Btw. pamiętacie te wszystkie artykuły "o tragicznej wręcz sprzedaży PS3" sprzed pół roku. Owszem wtedy X360 sprzedawał się 20-50k tygodniowo lepiej (głownie w US). Teraz artykułów nie ma, co nie znaczy, ze sprzedaż jest wyrównana - przedostatni tydzień, black friday w US i masowe wyprzedaże:
PS3 - 762k
X360 - 472k
Postaram się zwracać uwagę na błędy - bo faktycznie trochę olałem sprawdę
Btw. jak ktoś jest chętny na coop-a w Borderlands to piszcie. Gra się dużo lepiej niż na PC-cie, chociaż celowanie trochę pływa..
Eleeist napisał(a):
Mendol napisał(a):
ja wczoraj skonczylem uncharted2. no daje mocno po lbie
a co do ac2 to niestety nie porwal mnie ;/
Ja w Uncharted zatrzymałem się na napadzie na muzeum (sam początek gry) i na razie nie widzę niczego porywającego. Jak tak dalej będzie przedstawiała się gra to dla mnie fail roku.
a wiesz co to znaczy "fail roku"? Bo moim zdaniem w tym roku wyszło dużo gorszych tytułów. Więc nawet jeżeli będziesz się upierał i zawzięcie twierdził, ze U2 wcale nie zasługuje na 10/10 to "fail roku" to gruuuuba przesada. Kwestia gustu, ale na pewno nie fail.
Co do Assasin Creed muszę nadrobić zaległości i zakupić dwie części naraz.