Ja wam powiem szczerze ze jest tak z tymi stronkami.
Mam dwoch siostrzencow w wieku ~18. Zajerestrowani na lockerz.
Dostali po koszulce z logo stronki, po 5 pendrive'ow 2GB kazdy plus widzialem tez u nich w domu bon czy cos w tym stylu do wykorzystania na amazon.de o wartosci 50 Euro (nie ma szans zeby mieli cos takiego z innego zrodla na 99%). Ogolnie to 3/4 ich klasy jest zarejestrowane na lockerz wiec pewnie jest tego wiecej.
To jest 100% pewne bo widzialem listy i paczki przy odpakowaniu pendrivow bylem osobiscie. Bon nie wiem czy jest od lockerz ale tak przypuszczam, musialbym ich zapytac.
Wiec to nie jest tak ze na lockerz NIC nie wysylaja bo mozna dostac ze free jakies piedolki i gadzety. Nie wiem jak jest ze zbieraniem na drozsze rzeczy - tu moze byc walek ale ogolnie to nie jest tak ze NIC nie wysylaja.
Trzeba tylko dlugo czekac na cokolwiek i drogie rzeczy sa albo baaaardzoooo drogie w punktach albo po prostu niedostepne.
To tyle w kwestii wyjasnienia.
"dobry bgaty wujek z ameryki założył stronkę by rozdać trochę sprzętu biednym niezarabiającym jeszcze dzieciom z całego świata."
Koles ktory zalozyl lockerz spi na kasie i sra kasa. Zalozyl stronke zeby zarobic jeszce wiecej kasy i mu to swietnie idzie to ze rozda troche pierdolek po drodze to sa koszta inwestycji.