Kabraxis napisał(a):
pooma napisał(a):
A właśnie odnośnie QH - dlaczego ludzie się tym tak zachwycają? Jest sporo questów gdzie zaznacza lokację i koniec, jak np. wejście do jaskini jest 2k yardów od zaznaczonego celu w postaci bossa to się nijak od QH o tym nie dowiecie (z resztą podobnie jest w przypadku nowego quest loga).
Ja uzywalem QH min. z tego powodu ze w niektorych przypadkach zostawial ten 1% przypadkow do ktorych musialem uzyc swojego mozgu. Ciesze sie ze nowy, wbudowany QH tez zostawia to wielkie pole do popisu dla mojej inteligencji.
Cieszę się że jesteś spełniony faktem że jesteś w stanie od czasu do czasu stwierdzić że lokacja podana przez QH jest błędna. Jak dla mnie mod po prostu często nie spełnia swojego zadania i nie widzę tutaj powodu do zaczynania flejmu. Bo jakbym chciał zaczynać to bym powiedział że:
1. Kolejnym etapem użycia - lol - mózgu będzie stwierdzenie że rzeczywiście ten mod się nie nadaje we wszystkich sytuacjach i może dobrze by było się rozejrzeć za lepszym. Widocznie jeszcze do tego nie doszedłeś, ale spokojnie rozumu nabiera się z wiekiem.
2. Chcąc trenować swój mózg zapewne wybierasz same wybrakowane mody, które na każdym kroku robią Cię w konia. Dzięki temu rośnie Twoje ego jako inteligenta, wyróżniasz się spośród bezmózgiej reszty WoWowej rzeszy idiotów korzystającej z modów które działają.
Mi po prostu chodziło o to czy coś przeoczyłem wartościowego w QH, co by przemawiało na jego rzecz przeciwko LH. Tobie (nie)dziękuję za konstruktywną odpowiedź.