embe napisał(a):
Huragan przynajmiej pisze najczesciej prawde, a to ze ma duzo kont na forach to inna sprawa, jednak Szonn nie ustepuje mu niczym, zwlaszcza w ilosci altow po forach i dyskutowania sam ze soba jak tu, no i Huragan to nie jest pasjonat hobbista tylko profesjonalista.
No i jeszcze trezba wziasc pod uwage ze Huragan gra gdzie chce, a Szonn musi kupic kilo wazeliny zanim zacznie pisac post rekrutacyjny w kolejnej gildii.
Rezygnuje definitywnie z tego tematu tak jak pisalem i nie wystepuje pod zadnym altem.. Zaslugujecie na miano pasiastych łosi i nic wiecej
Prosze tylko o nie przesylanie mi wiecej informacji o czitach w Headhunters ok Zarri i Tosiek ? Jest to naprawde zalosne.
Tu masz ponizej text zapewne roboty Zarriego , rozumiem ze bierzesz za niego pelan odpowiedzialnosc jako exGm itp WarCry ? Chcialbym tylko nadmienic ze stawia to Warcry w swietle ....zadymiarzy troli(..) tu sobie wklej co ci pasuje .
McMaster napisał(a):
Cze wiesz tez nie lubie Mattheusa:) i moge ci cos powiedziec w sekrecie dostal bana na konto dwa dni temu ( sprawdzona informacja od znajomego z HH ). Prawdopodobnie cheatowal wiec to jest gorsze od tego co Imen zrobil. W statusie konta ma zablokowane pisal do eu suportu ale jakos bez efektu xD Pozdro
A tu masz Zarri wkleje Ci z czasu kiedy miales chwilowa przerwe po kuracji w psychiatryku. 16.9.2009, i nie pierdol wiecej ze odszedlem z WC do RL dla czitow. Prawda jest taka ze WarCry zmienil swoje oblicze po AOC min stawiajac na drame i przyjmujac takiego debila w swoje szeregi.
Zarri Zabujca napisał(a):
Moje zakonczenie wojny z Eagleeyesem i RLem.
Jesli przyjac, ze eagle mial dobre intencje,to tylko mozna go winic za metode jaka wybral do walki z cheaterami. Rozumiem wiec jego intencje, nie zgadzam sie z metoda jaka zastosowal.
Podobnie jak u mnie z Twierdza, intencje byly sluszne, pozbyc sie zdrajcow, ale metode jaka wybralem (skasowanie forum Twierdzy) mozna potepic i rozumiem to.
Jak to mowia, dobrymi intencjami jest pieklo wybrukowane, ale ile ludzi tyle opinni.
Tutaj pelny thread na forum RLa w tej sprawie
http://www.royallegion.pl/index.php?sho ... 0&start=20Ciekawy i wydaje mi sie sluszny jest tam rowniez post Szona, ktory proponuje pojednanie WarCry i RL.
Krotko mowiac, uwazam, ze dalsze bicie piany o to, jaka kto wybral metode do walki z "wrogiem" nic nie poprawi. Jednym moze pasowac to, inni nigdy czegos takiego nie zaakceptuja, ale moze skonczmy juz ta ciagnaca sie wojne
Co o tym sadzicie ?
Aha Tosiek nie martw sie nazwa gildii w AoC zostanie wkrotce zmieniona i wypowiadam sie tutaj jako czlonek gildii Polanie a nie WC w ktorym nie gram.