embe napisał(a):
Aenima napisał(a):
no dfo bylo w miare grywalne, ale ta gra tak naprawde powinna zostac wydana dopiero teraz.
Slyszalem ze premiera DFO bedzi za kilka miesiecy

zaboleq napisał(a):
Oni robią swoje - realizują swoją wizję.
Czyli jednak premiera MO bedzie w grudniu, a cala beta to sciema dla zmylenia konkurencji ?
Embe nie rozumiem co sie tak przejmujesz

? Wyprowadź mnie z błędu ale po co tak bardzo sie ineteresujesz skoro uwazasz gre za hmm shit ?Pomylscie troche realnie ...wiem, to czasami boli ale:
-male studio nie wyda dobrej gry mmo - nawet jak cos zaplanuja to niestety podczas testow wychodzi sporo blędów, ktorych nikt pod uwagę nie brał etc
-widać w newst. że słuchają graczy i widzą, że combat jest za wolny i wymaga poprawy, że crafting też wymaga poprawy - ale oni to widzą i to zostanie poprawione
-optymalizacja będzie wprowadzana stopniowo i to też każdy wie, o czym ciągle mowa na forum i na ircu, na którym pewnie nie siedzicie
-premiera przesunięta o miesiąc daje dość czasu aby wywalić główne bugi, które pojawią się po wprowadzeniu patcha.Jak będzie content to ludzie z bugami jakośteraz grają i grać będą po premierze.
Possiedzcie troche na IRC, to się może coś więcej dowiecie co i jak bo na forum o tym wszystkim jest skąpo.Ja tam w nich wierze .Wole dostać taki produkt niż grać w kolejne wow klony etc.\
A dopierdalać się możecie jak już gra wyjdzie i będzie niegrywalna, serwery będą leżeć etc .Wtedy oddam wam pokłon o prorocy.